fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El C.V Mediterraneo aconsegueix una gran victòria

Mediterrani va aconseguir una gran victòria en superar a Fundació Cajasol Juvasa per 3-2 en una trobada molt disputada.

El primer joc li va portar Fundació Cajasol Juvasa per un ajustat 21 a 25, en el qual els centrals de l’equip visitant Stefano Nassini i José Vicente Cabrera posarien en serioses dificultats a l’equip castellonenc, marcant molt bé el bloqueig i dificultant molt l’atac de l’equip local.

En el segon set va saber reaccionar l’equip de Santi López, gràcies al bon joc desplegat per Andy Rojas i César Martín, que va suposar empatar el partit 1 set a 1 amb un clar marcador 25 a 17.
El tercer va ser el més brillant per als Castellonencs, ja que després d’anar perdent 19 a 24, han aconseguit emportar-se el set amb un disputadíssim 28 a 26, gràcies al bon fer del servei d’Andy Rojas i el treball d’equip destacant a Manolo Navarta, José María Jiménez i Miguel Mateo.

En el cinquè període, els centrals castellonencs Razvan Dinca i Albert Graells posarien en serioses dificultats el joc d’atac dels de Fundació Cajasol Juvasa, aconseguint així aconseguir el control del joc i fer-se amb un tranquil cinquè joc amb un marcador de 15 a 10.