fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola dedica la seua cuina a la galera tot el mes de març

Peníscola dedica la seua cuina a la galera tot el mes de març

Peníscola presenta una nova edició de les seues Jornades Gastronòmiques dedicades a l’arròs i la galera. Un total de catorze establiments participaran, en aquesta ocasió, amb menús especials i a un preu que oscil·larà entre 20 i 30 euros per persona.

La cita gastronòmica que el pròxim dia 1 i finalitzarà el 31 de març, té com a principal objectiu “promocionar l’excel·lent oferta de restauració que cada any creix i millora en el nostre municipi, promovent-la com a motor d’atracció de visitants i turistes a la nostra localitat” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació.

Els restaurants Taverna Àmfora, La Bodegueta, La Cabanya, Restaurant L’Edén, El Caragol, Carmen Guillemot, Llar del Pescador, Restaurant L’Illa, Mola Gastrobar, Spa Natura Resort, Portal de Sant Pere, Roca Mar, Roca Platja i Oncle Pepe seran els encarregats de traslladar a tots els visitants el sabor més típicament mediterrani, “amb exquisideses l’argument principal del qual és la galera, de sabor intens i fortament arrelat en la nostra cuina marinera i mediterrània” ha valorat el primer edil.

Entre els suculents menús podem trobar un bon ventall d’opcions amb galeres preparades i cuinades de múltiples formes, com per exemple, ofegades, en crema, en carpaccio, en suquet, saltejades, en ravioli, en croquetes, han regirat, en amanida, en bunyols, i fins i tot com a farcit de carxofes combinades amb calamar i verdures.

A més, els arrossos que acompanyaran a les galeres ofereixen combinacions amb polp, gamba roja, verat fumat, espàrrecs trigue ros, llagostins o carxofes, en format caldós, melós, sec o en “arrossegat”.

Els amants de la bona taula tenen cita, durant el pròxim mes a Peníscola, “amb l’autèntic sabor mariner, amb plats fora de carta i propostes que combinen el receptari tradicional amb nous productes; fusionant tècniques contemporànies amb els sabors de sempre” ha explicat el municipi, animant a la participació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.