fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Dimiteix el regidor sogorbí Pedro Gómez

Dimiteix el regidor sogorbí Pedro Gómez

L’edil de l’ajuntament de Sogorb ha presentat avui la seua dimissió mitjançant un comunicat remès als mitjans.

A continuació es mostra este comunicat:

“Avui, dia 1 de juny de 2017, he presentat la meua dimissió com a regidor en l’Ajuntament de Sogorb. Una decisió molt meditada, que m’he vist forçat a prendre per motius de salut, i que es ratificarà en el ple del pròxim dimecres.

Després de dos anys exercint el meu càrrec de Regidor en este Ajuntament, i per les raons que he indicat, he de donar com finalitzat el meu treball. M’haguera agradat complir íntegrament el compromís que vaig adquirir amb els veïns de Sogorb quan em vaig presentar a les eleccions, però considere que he pres la decisió adequada. Crec que un Regidor ha d’estar disponible al 100% per a la ciutadania, per la qual cosa honradament, pense que he de deixar pas a una persona que puga exercir les funcions amb total compromís.

Vull agrair, especialment, als ciutadans que van confiar en mi per a exercir este càrrec. En primer lloc, als qui van decidir que jo era la persona idònia per a encapçalar la llista de la meua agrupació electoral, després del procés de primàries. I, d’altra banda, a tots aquells que m’han transmés el seu suport al llarg d’esta marxa, en un treball que no és fruit d’una sola persona, sinó de tota la societat.

D’altra banda, este camí no hauria sigut el mateix sense els meus companys de govern. A l’Alcalde i a la resta de regidors, vull transmetre’ls que ha sigut un orgull i un honor treballar amb ells dia a dia. Mai oblidaré les estones bones i dolents, però sempre intensos, que hem viscut junts. Tampoc vull oblidar-me dels treballadors de l’Ajuntament, que són part fonamental dels serveis municipals.

De moment, i fins que hi haja una candidata o candidat designat per a prendre possessió del càrrec en el meu lloc, continuaré amb les meues funcions al capdavant de la primera tinença d’alcaldia i les delegacions d’esports, cultura, patrimoni i memòria històrica.

Amb molts objectius compliments, i moltes tasques encara per afrontar, he de posar fi a este compromís. Un compromís amb una cuideu per la qual porte treballant, dins de la política, des de principis dels anys 2000 en el Partit Republicà, i a la qual he pogut representar durant este temps amb Sogorb Participa.

Amb encerts i errors, l’època que deixe arrere ha suposat per a mi una labor que he exercit amb gust per i per a la ciutadania sogorbina.

Gràcies, Sogorb.
Pedro Gómez Sender”

Leave a Reply

Your email address will not be published.