fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner anuncia que no es presentarà a la reelecció del PPCV i convoca el Congrés provincial per al 3 de juny

Moliner anuncia que no es presentarà a la reelecció del PPCV i convoca el Congrés provincial per al 3 de juny

El president provincial del Partit Popular ha traslladat la seua decisió tant al Comité de direcció del PPCS, com a Isabel Bonig i a Mariano Rajoy.

El president del Partit Popular de la província de Castelló, Javier Moliner, ha reunit al Comité de direcció del PPCS amb l’objectiu de fixar la data per a la convocatòria del Congrés Provincial. Durant la reunió, Moliner ha proposat el dissabte 3 de juny com a data per a aquesta cita congressual, alhora que ha anunciat que ell no optarà a la reelecció.

Moliner ha explicat que aquesta decisió és necessària per a mantenir la coherència amb l’actitud que ha mantingut tot aquest temps a favor de la regeneració política. “Crec que és molt bo i molt sa per a la democràcia, i per a la política, assumir aquest tipus de decisions sense por. Mai he volgut professionalitzar-me en la política i entenc que qui demana regeneració ha de ser el primer a aplicar-li-la a ell mateix”, ha assegurat davant els mitjans de comunicació gens més finalitzar el Comité de direcció del PPCS.

El president del PPCS ha recordat que “vaig arribar a la presidència d’aquest partit fa quatre anys i mig amb un objectiu clar: iniciar i consolidar un procés de transició política que portara al PPCS a ser un partit cohesionat, fort, exemplar, modern i transparent. Vaig assumir el difícil repte de portar a aquesta organització a ser referent a nivell nacional com a model de participació i com a exemple d’actualització de formes que connectaren amb la societat”.

Javier Moliner ha assenyalat tant en el Comité de direcció com després davant els mitjans de comunicació que “cree, sincerament, que el PPCS ha canviat en aquestes línies durant tot aquest temps: hem sigut pioners en la participació interna, inflexibles en la lluita contra la corrupció, oberts als nous temps polítics i tot açò sense perdre mai l’espai en l’epicentre de la societat castellonenca”.

Així, en la seua argumentació, el president provincial del PPCS, ha incidit que “avui, quatre anys i mig després, amb la convicció d’haver emprés la senda correcta, des de la humil satisfacció pel camí recorregut, amb la responsabilitat del treball realitzat i des de la coherència amb la qual sempre he intentat actuar en política, vull anunciar-los que no vaig a presentar-me a la reelecció com a president del Partit Popular de la província de Castelló”.

“És una decisió personal que es basa en la meua convicció ferma en la necessitat de regeneració en els partits polítics com a bases del sistema democràtic. Crec que és necessari, que és bo, que els polítics sapiem prendre la decisió d’apartar-nos dels càrrecs de direcció dels partits i cedir el pas a noves idees, noves visions i noves persones”, ha mantingut Moliner.

El president ha explicat que “acabe de transmetre aquesta decisió al Comité de direcció del PPCS, després d’haver-li-la comunicat al president nacional, Mariano Rajoy, i a la presidenta regional, Isabel Bonig. Aquesta mateixa vesprada, la Junta Directiva Provincial va a convocar el Congrés Provincial i anem a posar-nos a treballar perquè aquelles persones que ho consideren puguen presentar-se a l’elecció i que tots els militants puguen triar al nou president del PPCS”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.