Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Tribunal Suprem ordena el repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox

El Tribunal Suprem ordena el repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox

El Tribunal Suprem ha ordenat a correus que distribuïsca “amb la major urgència” la propaganda electoral de Vox que contenia els colors de la bandera d’Espanya. L’Alt Tribunal revoca així la decisió de la Junta Electoral Central, del passat dia 9 va ordenar a Correus no distribuir aqueixos sobres en considerar que vulneraven la normativa electoral i la que que regula l’ús de la bandera d’Espanya.

El Tribunal Suprem ha anul·lat la resolució de Junta Electoral Central i de Correus, i ordena l’immediat repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox, amb la màxima urgència.
Per a açò, ha emès un acte en el qual anul·la la resolució contra l’enviament dels sobres que aquesta formació política havia enviat i en els quals figurava, exclusivament en el sobre, la bandera d’Espanya, ordenant, de manera urgent la distribució immediata d’aquesta propaganda que havia sigut segrestada per decisió unilateral del President de Correus i del President de la Junta Electoral Central.
En aquest acte, el magistrat ha declarat que: “El segrest dels sobres, és contrari al Dret i la Justícia, vulnerant els drets fonamentals de Vox, els seus afiliats i els seus votants”. Per tot açò, ha ordenat una mesura cautelar d’immediata execució distribuint la citada propaganda que és perfectament legal i d’acord amb les normes electorals vigents.

Des de Vox, confien que el seu propagant puga arribar a temps en tota Espanya: “No sabem si podrà distribuir-se de manera completa, però ho anem a intentar. Hem tingut infinitat d’ofertes de simpatitzants que s’estan brindant per a ajudar-nos en el repartiment. Són gent, i a Castelló ens està succeint, que s’han indignat davant aquest fet, inèdit en la història del nostre país.

Plans Massó, va afegir: “El que ens ha sorprès negativament és que cap altra formació política de totes les que es presenten a aquestes eleccions, hagen sigut capaces, si més no, de solidaritzar-se amb nosaltres ni de criticar l’atropellament que hem sigut objecte. Si açò li haguera ocorregut a qualsevol dels partits que es presenten, sobretot si haguera sigut qualsevol dels Quatre MassMedia, la notícia haguera sigut portada de noticiaris televisius i estel de les tertúlies dominants”

Leave a Reply

Your email address will not be published.