fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora inaugurar谩 una estatuta en honor a Sant Joan Baptiste de La Salle

L’Alcora inaugurar谩 una estatuta en honor a Sant Joan Baptiste de La Salle

La imatge ha sigut sufragada per subscripci贸 popular

El pr貌xim dia 8 de desembre, festa de la Inmaculada Concepci贸n, patrona dels Germans de les Escoles Cristianes (HHEECC) i del col路legi La Salle de l’Alcora, s’inaugurar脿 i beneir脿 una escultura del fundador dels HHEECC, Sant Juan Baptista de La Salle.

La benedicci贸, que tindr脿 lloc dins dels actes organitzats en honor de la Inmaculada, tindr脿 lloc a les 13 h. en la pla莽a de La Salle, despr茅s de l’eucaristia i process贸 pr猫via.

A la inauguraci贸 han confirmat l’assist猫ncia el visitador auxiliar dels HHEECC del sector Val猫ncia-Palma, el Hno. Jos茅 Mar铆a Valero, les autoritats locals i altres comunitats de germans del sector i associats que, al costat de lasalians i ve茂ns del municipi participaran en la inauguraci贸.

Cal assenyalar que l’escultura, realitzada per l’escultor i professor del col路legi La Salle de Paterna Adolfo Ib谩帽ez, est脿 formada per dues peces realitzades en bronze i ciment a la marmolina, la pe莽a principal de la qual al莽a m茅s de dos metres i en total t茅 un pes de m茅s de dues tones.

La iniciativa es va dur a terme per subscripci贸 popular, despr茅s que, entre ve茂ns antics alumnes i lasalians de l’Alcora, sol路licitaren a l’ajuntament la possibilitat d’al莽ar un monument en la pla莽a situada enfront del col路legi La Salle. El ple de l’ajuntament va aprovar per unanimitat aquesta iniciativa que el pr貌xim dia 8 es far脿 realitat i respon a l’estima del municipi a la comunitat de Germans i, per tant, al col路legi La Salle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.