fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora ampliar脿 la subvenci贸 a Varea per a recolzar-li en la fira de la Magdalena

Almassora ampliar脿 la subvenci贸 a Varea per a recolzar-li en la fira de la Magdalena

La penya del joneguer distribuir脿 1.000 tiquets amb un descompte de 3 euros

L’Ajuntament d’Almassora ampliar脿 en 3.000 euros l’ajuda anual que percep el joneguer local Jonatan Bl谩zquez, Varea, perqu猫 afronte les despeses derivades de la cita en solitari en la pla莽a de bous de Castell贸 durant la pr貌xima fira de la Magdalena i la seua imminent presa de l’alternativa. El joneguer ha confirmat que l’alleujament de les seues despeses amb aquesta ajuda li permetr脿 oferir un descompte en la venda d’entrades a trav茅s de la penya d’aficionats que porta el seu nom.
La Regidoria de Festes i Cultura assumir脿 el desemborsament d’aquesta iniciativa que, en 煤ltima inst脿ncia, permetr脿 al joneguer aplicar un descompte de 3 euros a 1.000 entrades per a facilitar la major participaci贸 d’afeccionats locals en una cita de vital import脿ncia per a la carrera de Varea. L’objectiu 茅s que el major nombre de ve茂ns d’Almassora li acompanye en la seua actuaci贸 en solitari el pr貌xim 28 de febrer.
L’acord compta amb el suport de la penya taurina Jonatan Varea, presidida per Toni Molina, despr茅s de la reuni贸 celebrada amb l’alcaldessa, Susanna Nicolau, i l’edil de Festes i Cultura, Isladis Falc贸, a m茅s del joneguer. Gr脿cies a aquesta iniciativa que alleujar脿 les despeses derivades de l’augment de la seua activitat enguany, els tiquets en graderia de sol per a la jonegada picada, que eixiran a la venda per 15,5 euros, podran ser adquirits per l’agrupaci贸 per 12,5 euros.
Segons ha indicat Batolla, seran 1.000 les entrades que comptaran amb el descompte. Totes elles seran repartides entre les penyes que figuren en el registre municipal. El consistori, a petici贸 de l’agrupaci贸, li lliurar脿 un llistat amb les associacions taurines inscrites oficialment perqu猫 dividisquen els mil tiquets, a parts iguals, entre la totalitat d’agrupacions, que s’estimen en 80. Cada penya o colla les distribuir脿 entre els seus associats.
La pr貌pia edil de Cultura i la tinent d’alcalde Merche Gal铆 van acompanyar ahir a Varea en la presentaci贸 del cartell taur铆 de Castell贸 per a desitjar-li sort en el seu proper tancament amb j貌necs de Font Ymbro i El Parralejo. 鈥淓stem segurs que Almassora es bolcar脿 amb Varea en aqueixa primera vesprada de bous de la Magdalena que, esperem, li done el primer de molts triomfs al llarg de 2016鈥, segons Falc贸.
L’activitat taurina local arrancar脿 este dissabte amb les II Jornades del Bou. La periodista Patricia Rodr铆guez moderar脿 la taula de convidats presidida pel ramader Adolfo Mart铆n, que departir脿 sobre la seua doble participaci贸 en la fira de Falles amb el concurs de retalls i la brega a peu de la vesprada en una mateixa jornada. Nacho Lloret (Sim贸n Casas Production), Rafael Gomar (Medetauro) i Vicente Nogueroles (Federaci贸 de Penyes de Bous al Carrer) completaran la taula redona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.