fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora celebrar脿 el Dia de la Policia Local cada 1 de juliol

Almassora celebrar脿 el Dia de la Policia Local cada 1 de juliol

Sindicats, prefectura i Regidoria acorden que coincidisca amb la data de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana.

L’Ajuntament d’Almassora celebrar脿 el Dia de la Policia Local cada 1 de juliol, coincidint amb la data d’aprovaci贸 de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana. Aix铆 ho han acordat els sindicats amb representaci贸 municipal, la Prefectura de la Policia Local i la Regidoria de Seguretat P煤blica, segons ha comunicat el seu responsable, Santiago Agust铆.

鈥淓ls actes hagueren de ser de car脿cter c铆vic i perseguir la participaci贸 m茅s 脿mplia possible de la societat de la nostra poblaci贸鈥, assenyala en el seu informe la m脿xima autoritat de la Policia Local d’Almassora. L’opini贸 茅s compartida pels sindicats amb representaci贸 en la taula de negociaci贸 i el propi edil de l’脿rea, que ha destacat que es tractar脿 d’una jornada de reconeixement a la labor dels agents per貌 tamb茅 als ciutadans que han contribu茂t a la millora de la societat.

Santiago Agust铆 ha comunicat que durant la jornada tindr脿 lloc l’acte de lliurament de medalles i reconeixements (en aplicaci贸 del Reglament de Distincions i Honors vigent en l’Ajuntament d’Almassora) tant a membres de la Policia Local que hagen sigut mereixedors dels mateixos com a integrants de les institucions o col路lectius i ciutadans que hagen destacat durant l’exercici en activitats o conductes en benefici de la comunitat o la seguretat ciutadana.

En opini贸 de l’edil, 鈥渓a voluntat de l’equip de govern passa per reprendre el reconeixement a la Policia Local i inferir-li un car脿cter institucional, prestigiar un acte molt important per al Cos que tamb茅 hauria de ser-ho per al conjunt del municipi, al que convidarem a participar en el programa que es prepare per a l’ocasi贸鈥.

La celebraci贸 del Dia de la Policia Local recuperar脿 el reconeixement al cos de seguretat local despr茅s de la desaparici贸 de la festivitat de Sant Miquel en 2013 per desavinences entre els treballadors i l’anterior equip de govern. Tal com indica l’intendent principal, Roberto Verdoy, l’elecci贸 de la nova data 鈥渢茅 molt a veure amb la nova Policia Local que ha sorgit des de l’aprovaci贸 de l’Estatut d’Autonomia, ja que se li va transferir a la Generalitat Valenciana la compet猫ncia en regulaci贸 i coordinaci贸 de les polic铆es鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.