fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora comen莽a a elaborar el projecte per a la construcci贸 de l鈥檃cc茅s de pirag眉es en Santa Quit猫ria

Almassora comen莽a a elaborar el projecte per a la construcci贸 de l鈥檃cc茅s de pirag眉es en Santa Quit猫ria

El consistori ha convocat al Kayak Club Millars per a arreplegar les seues propostes.

Els departaments d’Esports i Urbanisme han comen莽at a donar els primers passos per a l’elaboraci贸 del projecte de l鈥檃cc茅s de pirag眉es projectat per al pr貌xim any a l’entorn de Santa Quit猫ria. Aquest projecte preveu crear una entrada al riu des d’e la zona del Mol铆 de Pedra, al costat del Pantanet, i instal路lar equipacions addicionals, com ara un magatzem per a les embarcacions.
El regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha volgut que els afeccionats als pirag眉isme participen durant el proc茅s d’elaboraci贸 del projecte i comptar amb la seua opini贸. Per aquest motiu, el representant del Kayak Club Millars, el concejal i els t猫cnics municipals van mantenir aquesta setmana una reuni贸 de treball en la qual els esportistes van exposar les seues necessitats.
D’altra banda, el consistori va sol路licitar a la Confederaci贸 Hidrogr谩fica del J煤car (CHJ) a principis de desembre el perm铆s necessari per a comen莽ar amb les tasques de neteja del marge del riu Millars. Est脿 previst que l’autoritzaci贸 arribe en els pr貌xims dies, moment a partir del qual comen莽aran les tasques d’esbrosse. Una vegada finalitzada aquesta fase, els t猫cnics municipals comen莽aran a realitzar mesuraments i a treballar en l’elaboraci贸 del projecte.
Trenco ha recordat que la creaci贸 d’aquest acc茅s per a pirag眉es suposar脿, a m茅s a m茅s, la recuperaci贸 de les restes del Mol铆 de Pedra (tamb茅 conegut com a Mol铆 de Montserrat), una construcci贸 hist貌rica del segle XVIII que es troba al costat del Millars. Despr茅s de la retirada de la vegetaci贸 que cobreix les ru茂nes del mol铆, la Regidoria de Patrimoni, dirigida per Amaya G贸mez, estudiar脿 com preservar-les i senyalitzar-les perqu猫 puguen ser visitades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.