fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora dissenya una Cavalcada de Reis segura i innovadora

Almassora dissenya una Cavalcada de Reis segura i innovadora

Introdueix la figura de la castanyera junt a la reina de les festes i les seues dames.

La seguretat ser脿 esta vesprada el pilar de la Cavalcada de Reyes d’Almassora, que recorrer脿 a partir de les 18.00 hores l’itinerari de costum. Aix铆, al dispositiu especial de la Policia Local se sumar脿 la contractaci贸 de seguretat privada i la col路laboraci贸 dels voluntaris de la Junta Local de Festes, que flanquejaran les carrosses. De fet, i per a evitar riscos, les Seues Majestats d’Orient seran els 煤nics que llan莽aran caramels al p煤blic per a prevenir accidents entre els m茅s xicotets.
L’edil de Festes, Isladis Falc贸, ha agra茂t la col路laboraci贸 dels voluntaris, que ha sigut decisiva per a renovar la decoraci贸 de les carrosses i dotar-les de tots els elements de seguretat. D’aquesta forma, els vehicles desfilaran amb els laterals folrats amb la intenci贸 que cap xiquet puga quedar atrapat. 鈥溍塻 nostra major preocupaci贸 en una vesprada que s’espera multitudin脿ria鈥, segons Falc贸. 鈥淪olament demanem que es divertisquen i que respecten el per铆metre de seguretat鈥, ha considerat.
Entre les novetats d’aquesta edici贸 destaca la figura de la castanyera, que anir脿 acompanyada en la seua carrossa per la reina i les dames del municipi. La Regidoria de Festes ha at猫s aix铆 la petici贸 de Paula Mu帽oz Caudet i la seua cort d’honor de participar en aquest esdeveniment que recorrer脿 l’itinerari de costum amb eixida des de l’avinguda Jos茅 Ortiz i final en l’edifici consistorial.
En aquesta ocasi贸, les Seues Majestats d’Orient canviaran el vehicle convencional per un tren urb脿 per a despla莽ar-se fins a la resid猫ncia de la Tercera Edat a lliurar els seus regals als majors d’Almassora. A la seua eixida del geri脿tric pujaran de nou als vagons per a traslladar-se fins a l’inici de la cavalcada. Una vegada asseguts en els trons de les carrosses, el tren quedar脿 a la disposici贸 dels integrants m茅s xicotets de l’Escola de Tambors de l’agrupaci贸 Tambors de Passi贸. Els joves tamborilers seran els encarregats d’obrir la desfilada.
A m茅s de la b煤stia real i els vehicles carregats amb els regals, la Cavalcada de Reis d’Almassora incrementar脿 l’animaci贸 dedicada als m茅s xicotets amb els espectacles programats per les companyies de la prov铆ncia Xarxa Teatre i Scura Splats. Un centpeus, un caragol i una aranya gegants desfilaran al costat d’altres personatges de fantasia per a refor莽ar l’espectacle infantil. A la seua arribada a l’edifici consistorial, l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, convidar脿 a Melchor, Gaspar i Baltasar a saludar des de la balconada de la pla莽a Pere Cornell. Posteriorment atendran als menuts que vulguen traslladar-los els seus 煤ltims desitjos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.