fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Barrachina (PP): “Hem aconseguit un futur d’estabilitat i creixement en el sector agr铆cola”

Barrachina (PP): “Hem aconseguit un futur d’estabilitat i creixement en el sector agr铆cola”

El candidat per Castell贸 al Congr茅s destaca l’augment de les exportacions i de la renda agr脿ria en la prov铆ncia gr脿cies a les mesures del Govern del PP.

El Partit Popular de Castell贸 ha valorat avui la import脿ncia de l’agricultura per al teixit econ貌mic de la prov铆ncia. Miguel Barrachina, candidat al Congr茅s per Castell贸, s’ha reunit avui al costat del president del PPCS, Javier Moliner, amb un grup de ‘collidors’ per a con茅ixer de primera m脿 el seu treball.

Miguel Barrachina ha destacat que “el sector *citr铆cola 茅s un exemple de superaci贸, de labor abnegada” i “un sector fonamental per al desenvolupament econ貌mic de la prov铆ncia de Castell贸”. En els 煤ltims anys, gr脿cies a la recuperaci贸 econ貌mica, han augmentat les exportacions en el sector i, a m茅s, la renda agr脿ria ha crescut amb les mesures impulsades del Govern d’Espanya. “Per貌 no 茅s suficient i volem seguir impulsant aquest sector per la seua gran import脿ncia, aconseguir que haja garantit un relleu generacional i que els joves se seguisquen incorporant al camp”.

A m茅s, “des del Partit Popular anem a seguir incrementant la vigil脿ncia en el camp” per a aconseguir un major control sobre aquesta riquesa “que tenim la gran sort de tenir en la prov铆ncia de Castell贸”.

El l铆der popular assenyala que “despr茅s d’anys d’enfonsament de l’esquerra, quan la renda agr脿ria es va enfonsar un 14% en la legislatura del PSOE, ara es torna a la senda de creixement i hem aconseguit fixar un horitz贸 d’estabilitat en el sector agroalimentari”.

Aix铆 mateix el candidat pel PP recorda que l’engegada de diferents mesures per part del Govern “estan aconseguint provocar el talent de les noves generacions que estan aconseguint noves oportunitats de negoci en ser un sector en auge”. Justament garantir el relleu generacional en aquest sector 茅s una de les prioritats dels populars que van a seguir impulsant.

Barrachina recorda que “el fet que hi haja menys impostos, m茅s mesurades de protecci贸, s’haja facilitat l’acc茅s al cr猫dit, menys traves administratives i, sobretot, major flexibilitat laboral, permeten que s’aposte per nous cultius, noves f贸rmules d’obtenir riquesa des d’aquest sector tan important per a la prov铆ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.