fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco valora “de forma molt positiva” el compromís del Ministeri de Foment respecte a les obres de l’AVE

Carrasco valora “de forma molt positiva” el compromís del Ministeri de Foment respecte a les obres de l’AVE

Els populars aplaudeixen l’anunci que “a l’estiu hi haurà 10 connexions diàries entre Castelló i Madrid amb una durada de 2 hores i 25 minuts”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha valorat de forma “molt positiva” el compromís adquirit ahir per la ministra de Foment, Ana Pastor, respecte “a la finalització de les obres de la línia d’alta velocitat que unirà Castelló amb Madrid”.

El Ministeri de Foment ha anunciat que a l’agost estaran finalitzades aquestes obres que permetran unir Castelló amb Madrid en amb prou faenes 2 hores i 25 minuts. En aquest sentit, la portaveu assenyala que “la finalització de les obres a l’agost i la recuperació de les freqüències de Rodalies són dues bones notícies per als afectats per aquestes línies”.

En aquest sentit, els populars de la capital també aplaudeixen l’anunci que a l’estiu hi haurà 10 connexions diàries entre Castelló i Madrid amb una durada de 2 hores i 25 minuts “enfront de les 4 que hi ha ara, la qual cosa suposarà un estalvi de temps superior a mitja hora gràcies a l’ocupació de trens d’alta velocitat afavorint així l’increment del turisme i exercint de motor de l’economia local”.

La portaveu popular insisteix que “l’alta velocitat és una oportunitat històrica per a la nostra ciutat i si bé és cert que hem criticat els inconvenients que les obres estan ocasionant als usuaris de Rodalies, la veritat és que l’AVE arribarà a Castelló i ho farà gràcies a un govern del Partit Popular”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.