fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 adjudica la instal路laci贸 de nous serveis p煤blics en les platges del Grau

Castell贸 adjudica la instal路laci贸 de nous serveis p煤blics en les platges del Grau

Marco destaca que aquest projecte se suma a altres actuacions per a millorar les condicions i els serveis que ofereixen les platges de la capital.

L’Ajuntament de Castell贸 ha adjudicat per 88.950 euros les obres d’instal路laci贸 de tres nous serveis p煤blics en les platges del Grau, una actuaci贸 que est脿 inclosa en el paquet d’obres financerament sostenibles que es van a executar enguany. Amb aquesta adjudicaci贸 a l’empresa Becsa l’ajuntament s’ha estalviat 11.000 euros ja que les obres van eixir a licitaci贸 per un import total de 100.000 euros.

El projecte consisteix en la instal路laci贸 de tres m貌duls compostos per un servei per a senyores, un servei per a cavallers i un servei adaptatsituats en punts concrets del Parc Litoral: al costat del camp de futbol Javier Marquina, al final del carrer Copacabana i al final del carrer Mar B脿ltic. Els nous serveis tenen un disseny absolutament respectu贸s amb l’entorn, sense afany de protagonisme i atemporal. Es tracta d’uns quioscs prefabricats compostos per una estructura principal d’acer laminat i revestiment interior i exterior de parets en panell compacte HPL i revestiment interior de s貌ls en alumini antilliscant.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha recordat que el Govern Local executar脿 enguany 16 obres financerament sostenibles per un import de 3,4 milions d’euros. Aquestes actuacions es divideixen en quatre grans 脿rees: obres hidr脿uliques, equipaments, turisme i reformes en col路legis. En el cas del turisme, a m茅s de la instal路laci贸 dels nous serveis tamb茅 s’est脿 construint un p脿rquing per a autocaravanes al costat del Planetari amb l’objectiu de “millorar les condicions i els serveis que ofereixen les nostres platges”. En aquest sentit ha destacat algunes de les actuacions que es van realitzar l’any passat com la reobertura de l’aparcament existent al costat del aeroclub per a facilitar l’acc茅s a les platges o l’engegada d’un nou servei pioner, el “Punt Beb猫”, una instal路laci贸 dissenyada com a punt de lact脿ncia materna, alimentaci贸 i higiene infantil per a fam铆lies amb beb猫s de 0 a 24 mesos.

Per a finalitzar, l’alcaldessa ha afirmat que 芦tenim totes les condicions necess脿ries per a potenciar la nostra ciutat com una destinaci贸 tur铆stica de qualitat i sostenible. La nostra ubicaci贸, la grand脿ria mitjana de la nostra ciutat, la qualitat i excel路l猫ncia de les nostres platges que s贸n pr脿cticament verges la proximitat de diversos paratges naturals de gran valor com s贸n les Illes Columbretes o el Desert de les Palmes i la qualitat i varietat de la nostra gastronomia ens converteixen en una destinaci贸 ideal禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.