fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló celebrarà el dissabte una Jornada pels Drets de la Infància i l’Adolescència

Castelló celebrarà el dissabte una Jornada pels Drets de la Infància i l’Adolescència

L’acte precedeix a tot un calendari d’actes al llarg del mes per a commemorar el Dia Universal dels Drets de la Infància.

El Passadís de les Arts del Parc Ribalta acollirà aquest dissabte, a partir de les 11.00 hores, la Jornada pels Drets de la Infància, organitzada per la Regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància de l’Ajuntament de Castelló, en col·laboració amb la Direcció General d’Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana. 

La jornada és el punt de partida a tot un calendari d’actes i activitats organitzades al llarg del mes de novembre per a celebrar el Dia Universal pels Drets de la Infància, que tindrà lloc el 20 de novembre.

Castelló és Ciutat Amiga de la Infància, un reconeixement que atorga Unicef. Per això, el dissabte se celebrarà una jornada amb la participació de dotze entitats socials diferents. Cadascuna d’elles donarà a conéixer un dret de la infància a través d’activitats. 

A través del fil conductor ‘Coneix els teus drets’, cada entitat realitzarà una activitat per a visibilitzar drets com el dret al joc i al descans, dret a participar en la vida cultural, dret de protecció en cas d’acolliment o adopció, dret a expressar la seua opinió i a ser escoltats, dret a l’educació, etc.

Durant la jornada, els xiquets i xiquetes participants podran anar passant per cadascuna de les taules i anar completant un ‘passaport’ de realització de les activitats, al final de les quals rebran un obsequi sobre els drets de la infància.

La jornada començarà a partir de les 10,30 hores i comptarà amb l’actuació musical de l’artista valencià Dani Miquel a les 12.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.