fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 destina 152.000 euros a la contractaci贸 de treballadors en atur del r猫gim agrari

Castell贸 destina 152.000 euros a la contractaci贸 de treballadors en atur del r猫gim agrari

El programa permetr脿 contractar a 62 persones durant el mes de setembre i els operaris treballaran en la millora de les s茅quies municipals.

L’Ajuntament de Castell贸 contractar脿 a 62 treballadors en situaci贸 de desocupaci贸 del r猫gim agrari dins d’un projecte de treballs de refor莽 en camins i parets de s茅quies del terme municipal. El programa suposa una inversi贸 total de 152.113 鈧 euros i s’ha impulsat dins del marc de col路laboraci贸 del Servei P煤blic d’Ocupaci贸 Estatal (SEPE) amb les corporacions locals per a la contractaci贸 de treballadors aturats en la realitzaci贸 d’obres i serveis d’inter猫s general i social.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica i Ocupaci贸, Patricia Puerta, ha explicat que la subvenci贸 concedida pel Servei P煤blic d’Ocupaci贸 Estatal (SEPE) del Ministeri d’Ocupaci贸 i Seguretat Social ascendeix a un import total de 119.488,91 euros, mentre que l’aportaci贸 municipal ser脿 de 32.625,15 euros, pressupost que inclou els materials, maquin脿ria, eines i transports per a l’execuci贸 del projecte a m茅s dels costos de la Seguretat Social.

Les obres suposaran la contractaci贸, a jornada completa i per un per铆ode d’un mes, des de l’1 al 30 de setembre, d’aquests 62 treballadors. La preselecci贸 la realitzar脿 el Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (SERVEF) seguint els requisits de persona aturada i apuntada en el R猫gim Agrari i les persones interessades a participar en la selecci贸 hauran d’acudir a les oficines del SERVEF per a comprovar que la seua situaci贸 com a demandant d’ocupaci贸 en Atur Agrari est脿 actualitzada.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Amparo Marco, ha mostrat la seua satisfacci贸 per comptar amb aquest programa un any m茅s i ha destacat que, en aquesta ocasi贸, s’amplia tant la quantia com el nombre de beneficiaris, que passen de 48 a 62. “Per al Govern municipal 茅s clau contribuir a millorar les oportunitats laborals dels nostres ciutadans i, especialment, d’aquells sectors de la societat que m茅s dificultats tenen per a trobar ocupaci贸” ha explicat Marco qui ha recordat algunes de les mesures que s’han engegat en l’煤ltim any: aprovaci贸 d’un Pla Estrat猫gic d’Ocupaci贸, el primer amb el qual explica la ciutat de Castell贸, que cont茅 56 accions dividides en set eixos d’actuaci贸; increment en un 105% de la partida destinada a ocupaci贸, passant d’un a 2,1 milions d’euros o la potenciaci贸 del Consorci Local per l’Ocupaci贸, al que s’ha dotat per primera vegada amb pressupost propi, 300.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.