fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 inicia la reparaci贸 del clot de l鈥橝eroclub

Castell贸 inicia la reparaci贸 del clot de l鈥橝eroclub

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha visitat les obres que executa el Coto Arrocero mitjan莽ant un conveni amb l’ajuntament

L’Ajuntament de Castell贸, mitjan莽ant un conveni de col路laboraci贸 amb la Comunidad de Regantes del Coto Arrocero, ha iniciat la reparaci贸 del clot provocat per l’enfonsament de terres en un tram de terreny dins de l’脿mbit de l鈥橝eroclub del Grau de Castell贸. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i la regidora de Sostenbilitat Ambiental, Agricultura i Salut P煤blica, Sara Us贸, han visitat aquesta setmana les obres per a con猫ixer de primera m脿 el desenvolupament de les mateixes.

Aquest enfonsament va provocar el trencament de la canonada general de drenatge, amb els conseg眉ents problemes d’insalubritat patits en la caseta en la qual realitza les seues gu脿rdies el personal de la base d’emerg猫ncies m猫diques a l鈥橝eroclub.

Les obres de reparaci贸 consisteixen en la renovaci贸 d’un tram de 40 metres de canonada, excavaci贸 de la rasa, entibaci贸, operacions d’esgotament, nivell fre脿tic, aix铆 com reposici贸 de la solera de formig贸 afectada per l’enfonsament. El termini d’execuci贸 de les obres es de tres setmanes i el cost de les mateixes est脿 estimat en un poc m茅s de 63.200 鈧.

A m茅s, la Comunidad de Regantes del Coto Arrocero s’ha comprom猫s mitjan莽ant aquest conveni a altres actuacions de manteniment i reparaci贸 com s贸n: instal路lar dues bombes per a elevar el cabdal; reparaci贸 de les comportes del primer canal de la s猫quia de l’Obra i la comporta de la s猫quia Travessera; neteja de s猫quies i de col路lectors de drenatge, entre unes altres.

L’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacci贸 perqu猫 鈥渁mb aquestes obres el nou Govern Municipal posa soluci贸 a aquests problemes, que es venien reclamant des de fa mesos i que el propi equip de govern, estant en l’oposici贸, havia sol路licitat reiteradament鈥

Leave a Reply

Your email address will not be published.