fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 presenta en Fitur una nova web de Turisme “m茅s visual i m茅s interactiva”

Castell贸 presenta en Fitur una nova web de Turisme “m茅s visual i m茅s interactiva”

L’alcaldessa, Amparo Marco, afirma que aquest portal se sumisca a iniciatives de posicionament com el Pla Estrat猫gic de Turisme

L’Ajuntament de Castell贸 ha presentat hui en Fitur la nova p脿gina web de Turisme que es caracteritza per tenir una presentaci贸 elegant, atractiva i senzilla en la qual s’ha cuidat molt el disseny i la imatge. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha explicat que es tracta de “una p脿gina molt visual, destinada a captar possibles i potencials turistes, i que atrau l’atenci贸 de l’usuari. En la presentaci贸 de la web castellonturismo.com tamb茅 ha participat la regidora de Turisme, Patricia Puerta, i la t猫cnic de Turisme In茅s Casanova.

聽La p脿gina principal de la nova web de Turisme aposta per quatre eixos: destacar les principals “virtuts” de Castell贸, mostrar l’agenda d’esdeveniments, presentar les guies de la ciutat i facilitar una xicoteta galeria d’imatges. “El nou portal 茅s totalment interactiu i fomenta la col路laboraci贸 i l’intercanvi 脿gil d’informaci贸 entre els usuaris”, ha apuntat Marco.

聽Per la seua banda, la regidora ha afegit que “totes aquelles persones interessades a con猫ixer Castell贸 podran interactuar en aquesta web a trav茅s de nombroses eines multim猫dia (fotos, v铆deos, arxius d’脿udio, etc猫tera) i de les xarxes socials” i es mostra conven莽uda que aquest portal ser脿 una “excel路lent via per a promocionar el nostre municipi i posicionar tur铆sticament a Castell贸”.

聽L’alcaldessa ha afirmat que aquesta nova eina “se suma a altres iniciatives que estem desenvolupant des del Govern Local per a potenciar el turisme en la nostra ciutat com 茅s la redacci贸 del primer Pla Estrat猫gic de Turisme de la ciutat de Castell贸”. Segons ha detallat, aquest pla servir脿 per a dinamitzar, potenciar i modernitzar l’activitat tur铆stica de la ciutat amb una perspectiva integral que relacione els aspectes econ貌mics, socials, culturals i mediambientals.

聽El desenvolupament i la redacci贸 definitiva d’aquest pla es far脿 amb la participaci贸 ciutadana, del sector privat i dels agents econ貌mics i socials i ens ajudar脿 a establir un nou model de destinaci贸 tur铆stica en l’horitz贸 2020.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.