fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 + Sostenible programa dos tallers per protegir els paratges naturals de les platges

Castell贸 + Sostenible programa dos tallers per protegir els paratges naturals de les platges

La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental presenta aquest estiu dos tallers a les platges de la ciutat per protegir el litoral mediterrani.

La campanya Castell贸 + Sostenible que organitza la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, dirigida per Sara Us贸, celebrar脿 aquest estiu dos tallers a la platja del Serradal per a promocionar la protecci贸 de les dunes i del litoral mediterrani, aix铆 com fomentar la import脿ncia de cuidar aquest ecosistema que, en breu, ser脿 declarat reserva de flora i fauna.

El dissabte 30 de juliol, des de les 11 fins a les 14 hores, tindr脿 lloc a la platja del Serradal el Taller de Protecci贸 de les Dunes, patrocinat per Pammene Medio Ambiente. Aquest taller comptar脿 amb un circuit per les dunes per destacar la import脿ncia de determinades esp猫cies que habiten en la zona, i es realitzaran jocs i activitats dirigits al p煤blic familiar per divulgar i promocionar h脿bits respectuosos amb el medi ambient d’una manera divertida i did脿ctica. Durant aquesta jornada pel paratge del Serradal, es realitzaran cartells sensibilitzadors que despr茅s es publicaran en la p脿gina de Facebook.

D’altra banda, el taller que es dur脿 a terme el dissabte 27 d’agost, sota el t铆tol Protecci贸 del Litoral Mediterrani, est脿 patrocinat pel c脿mping Torre la Sal 2. El taller tindr脿 lloc a la platja del Serradal i consistir脿 en l’explicaci贸 dels distints sistemes litorals, deltes, dunes, maresmes… aix铆 com els beneficis d’aquests ecosistemes. En definitiva, es pret茅n remarcar la import脿ncia de les esp猫cies que hi habiten. Durant el taller s’hi realitzaran jocs en l’arena per con猫ixer les conseq眉猫ncies de llen莽ar residus per la costa. La jornada estar脿 animada per les mascotes Bravito i Mansita, i tamb茅 s’hi realitzar脿 un concurs de cartells sensibilitzadors. Torre la Sal 2 obsequiar脿 els guanyadors dels cartells amb entrades per a l’Oceanogr脿fic.

Els tallers, que s贸n de car脿cter gratu茂t, duren aproximadament tres hores (des de les 11.00 fins a les 14.00 hores) i amb ells s’explicar脿 la import脿ncia de cuidar i protegir la costa mitjan莽ant activitats l煤diques i divulgatives dirigides a tota la fam铆lia. D’aquesta manera, la platja del Serradal, acollir脿 dues jornades que sensibilitzaran el p煤blic i donaran a con猫ixer les esp猫cies de flora i fauna que habiten en el nostre litoral.

La campanya Castell贸 + Sostenible se celebra una vegada al mes, i es pot consultar tota la informaci贸 necess脿ria en www.castellomessostenible.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.