fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 vol impulsar el paper de la societat civil en la definici贸 de les pol铆tiques de seguretat .

Castell贸 vol impulsar el paper de la societat civil en la definici贸 de les pol铆tiques de seguretat .

El regidor Antonio Lorenzo anuncia una comissi贸 per a redactar el reglament 鈥渜ue permeta convertir el Consell de Seguretat en un f貌rum de debat鈥.

La Regidoria de Seguretat P煤blica de l’Ajuntament de Castell贸 ha donat el primer pas per a obrir el Consell Local de Seguretat a la societat civil. El regidor Antonio Lorenzo ha anunciat la constituci贸 d’una comissi贸 de treball encarregada de redactar el reglament 鈥渜ue permeta convertir el Consell en un aut猫ntic f貌rum de debat sobre les pol铆tiques de seguretat p煤blica que s’han d’impulsar des de l’Ajuntament de Castell贸鈥.

Lorenzo ha afegit que 鈥渓a voluntat del Govern municipal de l’Ajuntament de Castell贸 茅s promoure la participaci贸 de la ciutadania en els processos de presa de decisions en les pol铆tiques que permeten garantir la seguretat de la ciutat i millorar la conviv猫ncia鈥. La comissi贸 de treball, integrada per set membres del Consell Local de Seguretat que es van presentar de manera volunt脿ria, ser脿 l’encarregada de redactar el reglament que desenvolupe l’acord de crear aquest organisme.

鈥淟a nostra intenci贸 茅s fomentar la coparticipaci贸 en aquest Consell, entre la ciutadania i el personal t猫cnic, amb l’objectiu de convertir aquest f貌rum en part de la nostra estrat猫gia de seguretat p煤blica鈥, segons el regidor Antonio Lorenzo. La comissi贸 de treball, que s’ha creat exclusivament per a la redacci贸 del reglament, es va constituir durant la sessi贸 del Consell Local de Seguretat celebrada dimecres passat a la nit, una reuni贸 a la qual estaven convocats representants de 23 entitats entre grups pol铆tics, de districte, comerciants, d’entitats ve茂nals, sindicats, Subdelegaci贸 del Govern i altres col路lectius.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.