fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) inicia la campanya electoral a Castelló sota el lema de “units pel projecte comú d’Espanya”

Ciutadans (C’s) inicia la campanya electoral a Castelló sota el lema de “units pel projecte comú d’Espanya”

El candidat al Congrés dels Diputats, Domingo Lorenzo, assenyala que “és el moment de portar la veu de Castelló a Madrid”

“Ciutadans (C’s) va a treballar per aconseguir el projecte comú de tots els espanyols”. Amb aquestes paraules, el candidat de C’s per Castelló al Congrés dels Diputats, Domingo Lorenzo, ha donat principi oficialment la campanya electoral durant la tradicional pegada de cartells. “Tot l’equip està molt satisfet del treball realitzat des que Ciutadans va entrar en les institucions i aqueix serà el camí”.

A més, abrigallat per afiliats de tota la província, Lorenzo ha apuntat que “ja és hora que Castelló tinga veu a Madrid”, per a açò, segons ha recalcat, “els ciutadans de la província han de votar amb il·lusió per a un futur millor”.

Finalment, Lorenzo ha destacat que “hi ha 15 dies al davant per a donar a conèixer a tots els castellonencs les propostes de C’s dirigides a regenerar Espanya i, no cal dir-ho, Castelló” i s’ha mostrat “convençut que el partit no defraudarà”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.