fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Continua el període informatiu sobre les càmeres de tràfic del centre de Castelló

Continua el període informatiu sobre les càmeres de tràfic del centre de Castelló

A partir del mes de novembre, es procedirà a sancionar a tots aquells vehicles que accedisquen al centre de la ciutat sense autorització corresponent.

Des de l’1 d’octubre, l’Ajuntament de Castelló es troba en període informatiu sense multa sobre les càmeres d’accés al nucli històric la ciutat. 

Aquells vehicles que circulen sense autorització pel centre de la ciutat, reben una carta informativa de sanció (sense multa) perquè siguen coneixedors del sistema de control d’accés. A més, les cartes també informen de la manera en què s’ha de tramitar l’autorització per poder accedir al centre.

A partir del mes de novembre, este circuit tancat de televisió amb càmeres de reconeixement de matrícules multarà a aquelles persones que circulen sense autorització pel centre de la ciutat. 

Durant els pròxims dies, es donarà a conéixer una campanya informativa multiformat sobre mobilitat en general, que abordarà de forma més específica el nou sistema de control d’accessos al centre de Castelló, de manera que es reforce el coneixement ciutadà d’aquest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.