fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Disminuir l’estrés es pot aconseguir amb un bon entrenament

Disminuir l’estrés es pot aconseguir amb un bon entrenament

El fet de realitzar diversos exercicis mentals pot ajudar a disminuir l’estrés que sent el nostre cervell.

L’estrés és un estat a què tothom està subjecte, tant petits o grans com adolescents, però el que molts no saben és que amb el seu entrenament pertinent podem aconseguir que el nostre cervell detecte d’una forma diferent la situació d’estrés. Una de les coses que es recomana, per exemple, és fer mitja hora d’exercicis diaris, ja que així, segons expliquen investigadors de l’institut Max Planck es pot arribar a canviar el comportament del cervell.

Per tal d’arribar a esta conclusió va haver de tindre lloc una investigació realitzada amb 313 voluntaris, qui van seguir un programa d’entrenaments de 9 mesos, per tal de poder confirmar la hipòtesi prèviament plantejada. Amb este experiment es va demostrar que uns dels entrenaments més eficaços per tal de disminuir l’estrés és posar-se en la pell de l’altre, tenir empatia, que redueixen la resposta del cos davant de l’estrés social.

Per tant, és molt important exercitar el nostre cervell i poder arribar a disminuir les sensacions d’estrés que podem arribar a patir i així viure amb més tranquil·litat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.