fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Museu del Taulell d’Onda exposa els treballs de les activitats formatives municipals

El Museu del Taulell d’Onda exposa els treballs de les activitats formatives municipals

911 ve茂ns del municipi s’han format a trav茅s de cursos que ha organitzat l’Ajuntament per fomentar la realitzaci贸 personal, el benestar i la salut.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha inaugurat esta vesprada, a les 19.30 hores en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’, una exposici贸 que representa els treballs realitzats pels alumnes dels cursos municipals d’activitats formatives, que han tingut lloc durant el curs 2016/2017.

911 alumnes, 462 durant el primer quadrimestre i altres 449 durant el segon, han participat en els 62 cursos realitzats durant l’any, mantenint l’alt nivell de participaci贸 i confirmant la “gran acceptaci贸 que estos continguts tenen entre la ciutadania”, segons ha manifestat la regidora de l’脿rea d’Educaci贸, Encarna Ribes. Atenent la demanda de la poblaci贸 ondera, l’Ajuntament ha ofert en esta edici贸 cursos nous que han versat sobre ‘Alimentaci贸 i receptes saludables’, ‘Pensament positiu’, ‘L’art de cuidar-se’, ‘Intel路lig猫ncia emocional’, ‘Personal Trainning’ i ‘Com millorar la relaci贸 amb els altres’.

“Estes classes han servit per a aconseguir la realitzaci贸 personal, el benestar individual i el col路lectiu, a m茅s de promoure, prevenir i milloren la salut de la ciutadania, com es pot veure en esta exposici贸 que mostra els resultats d’este treball”, ha explicat Ribes, qui valora positivament l’alta participaci贸 que esta formaci贸 t茅 cada any. Els continguts d’estos cursos s’han adaptat al gust i la demanda de les persones interessades, aplicant unes taxes de matr铆cula redu茂da per a persones en situaci贸 de desocupaci贸, discapacitats i pensionistes, “de manera que la formaci贸 estiga a l’abast de tots”.

Tant l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; com la regidora d’Educaci贸, Encarna Ribes; han felicitat a tots els participants pels seus treballs i els han animat a seguir realitzant estes activitats que ajuden a “construir una ciutat saludable”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.