fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els beneficis per a la salut dels pets

Els beneficis per a la salut dels pets

Un pet és el gas que es produeix en digerir els aliments en l’intestí.

Els pets són un subproducte residual com l’orina i la femta. A continuació us mostrarem una llista dels beneficis que s’obtenen en deixar-los escapar:

És bo per al còlon
Els metges asseguren que estrényer l’esfínter tot el temps per a retenir les flatulències pot causar problemes mèdics en el colon, ja que si el còlon s’unfla com un globus a causa d’una obstrucció i si existeix alguna feblesa o laceració en les parets del tracte digestiu, podria trencar-se.

L’olor és bona per a la salut
Respirar xicotetes quantitats de sulfur d’hidrogen, el gas present en els pets que fa olor d’ous podrits, pot evitar danys cel·lulars, prevenir accidents cerebrovasculars i atacs al cor.

Una gran quantitat de pets és símptoma d’una bona flora intestinal
Els aliments flatulents com la col arrissada o els llegums donen molts gasos i enforteixen la flora intestinal, ja que aquests microorganismes causen gasos per a alimentar-se i la seua presència afavoreix la digestió i absorció de micronutrients.

És un sistema d’alerta primerenca
Les variacions en la seua freqüència, quantitat o olor poden alertar d’un problema. Si l’olor passa de desagradable a nauseabund, existeixen dolors associats o la freqüència és massa alta, podem estar davant casos d’intolerància alimentària o càncer de còlon, entre unes altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.