fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els escolars de Nules seran policies locals per un dia

Els escolars de Nules seran policies locals per un dia

Es presenta la II Setmana de la Seguretat i Policia Local.

La segona edici贸 de la Setmana de la Seguretat i Policia Local es presenta amb novetats enfocades als m茅s menuts, principalment. Aix铆, dins del curs d’educaci贸 vi脿ria es desenvolupar脿 el programa minipolicia, “els escolars de Nules podran fer funcions d’agent de la Policia Local per un dia i posar fins i tot multes simb貌liques. Amb esta iniciativa volem fer una campanya de conscienciaci贸 enfocada als xiquets de manera que coneguen en primera persona les accions no c铆viques dels ciutadans”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat.

A m茅s, la programaci贸 t茅 un parc d’educaci贸 vi脿ria i tallers als quals assistiran els alumnes de tots els centres educatius de Nules; una xarrada informativa enfocada als agricultors sobre el servei de seguretat rural de la Unitat Rural i Ecol貌gica de recent creaci贸; tamb茅 hi haur脿 xarrades enfocades als alumnes de Secund脿ria sobre la seguretat en carreteres per a ciclistes.

Per altra banda, hi haur脿 un estand informatiu a l’IES Gilabert de Centelles sobre qu猫 suposa ser policia local, requisits d’acc茅s o funcions, “seran els mateixos agents els que donen la informaci贸 que puga ser d’inter茅s per a futurs aspirants, la idea 茅s presentar a la policia Local com una eixida laboral per als joves”, matisa Garc铆a.

Dins la Setmana de la Seguretat i Policia Local s’ha programat un acte de reconeixement al voluntariat de Protecci贸 Civil de Nules, i tindr脿 lloc la II Trobada-Intercanvi Gastron貌mic i Intercultural amb tapes origin脿ries de diversos pa茂sos, emmarcat en esta trobada hi haur脿 un contacontes basat en el valor de la diversitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.