fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Els populars de Castell贸 exigiran explicacions a Amparo Marco del descontrol econ貌mic en festes

Els populars de Castell贸 exigiran explicacions a Amparo Marco del descontrol econ貌mic en festes

Carrasco: “L’alcaldessa s’amaga despr茅s de la compareixen莽a de Sara Us贸 usar en el Ple de mat铆 per貌 la realitat 茅s que ella 茅s la presidenta del Patronat de Festes”.

La portaveu del Grup Municipal Popular a Castell贸, Bego帽a Carrasco, ha volgut deixar clar avui que “l’alcaldessa 茅s la m脿xima responsable del Patronat Municipal de Festes i no pot tirar la culpa del descontrol econ貌mic a persones que treballen de forma altruista per tirar avant les festes”, i afig sobre aquest tema que “volem que el bipartit explique el caos i descontrol en el qual han sumit a les festes de la nostra ciutat”.

A m茅s, la portaveu popular apunta a “una maniobra pol铆tica” el fet que la regidora de Festes comparega dem脿 en el Ple a petici贸 pr貌pia, “ja que hauria de ser l’alcaldessa la que donara explicacions i assumira les responsabilitats”. I 茅s que per a Carrasco “l’alcaldessa s’amaga despr茅s de la compareixen莽a de Sara Us贸 usar en el Ple de mat铆 per貌 la realitat 茅s que ella 茅s la Presidenta del Patronat Municipal de Festes i per tant, la m脿xima responsable”.

Per aquest motiu, des del Partit Popular han demanat a trav茅s d’una moci贸 que es debatr脿 dem脿 que “dins de la Comissi贸 de recerca sobre les festes s’amplie la indagaci贸 a les festes de l’any 2016 en honor de la transpar猫ncia a causa del descontrol econ貌mic que ha eixit a la llum”.

Cal destacar que “per primera vegada en anys existeix d猫ficit en la liquidaci贸 de festes de la Magdalena quan anteriorment hi havia super脿vit, han hagut d’arribar els socialistes per a passar de la bona gesti贸 al caos econ貌mic i aquest fet 茅s inadmissible”, afirma la portaveu popular, qui lamenta que “estiguem vivint un xou en directe, amb dimissions, den煤ncies, caos en la gesti贸 i forats en els comptes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.