fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Esports de Benicarl贸 prepara la Campanya d’Estiu amb la participaci贸 de les entitats locals

Esports de Benicarl贸 prepara la Campanya d’Estiu amb la participaci贸 de les entitats locals

Les entitats poden enviar les propostes fins al 7 de maig. Les activitats estaran subjectes a la normativa sanit脿ria i al compliment de les restriccions que hi haja en cada moment.

La Regidoria d’Esports est脿 preparant les activitats que formaran part de la Campanya Esportiva d’Estiu, per la qual cosa invita les entitats locals a enviar les seues propostes d’activitats esportives a realitzar entre el 18 de juny i l’11 d’agost en les instal路lacions esportives municipals o en la via p煤blica.

En concret, les propostes que es poden enviar poden ser campus esportius, tornejos o campionats populars, esdeveniments populars, esdeveniments federats o activitats de formaci贸, entre d’altres. Les propostes d’activitats es poden enviar a trav茅s de la seu electr貌nica fins al 7 de maig.

El regidor d’Esports, Fernando Jovan铆, ha declarat que 芦ens agrada comptar amb la participaci贸 de les diverses entitats esportives del municipi i per aix貌 les invitem a enviar propostes d’activitats, que sempre estaran subjectes a la normativa sanit脿ria en cada moment禄.

A m茅s d’estar subjectes a la norma sanit脿ria, totes les activitats han d’incorporar una proposta de protocol preventiu del covid-19 i un responsable de l’entitat encarregat del seu control.

Leave a Reply

Your email address will not be published.