fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Exit de la nova edici贸 de “Sentim els parcs” a Bot脿nic Calduch

Exit de la nova edici贸 de “Sentim els parcs” a Bot脿nic Calduch

A l’edici贸 han assitit la regidora Sara Us贸 i Enric Porcar.

Aquest cap de setmana la pla莽a Bot脿nic Calduch ha acollit una nova edici贸 de “Sentim els parcs”聽amb la qual promou la dinamitzaci贸 de places i parcs i que enguany tamb茅 s’amplia a altres espais p煤blics. Les regidories de Cultura, Sostenibilitat Ambiental i Esports col路laboren en una programaci贸 que tots els diumenges del mes oferir脿 activitats en un punt diferent de la ciutat.

sentim els parcs 08Malgrat聽que aquest mes de febrer solament es programen tres caps de setmana per l’inici de les festes de la Magdalena el dia 27, la proposta creix amb la introducci贸 d’activitats ambientals tots els diumenges. Esports, que ja es va sumar de ple a la campanya al gener, tamb茅 aporta una major diversitat d’iniciatives i Cultura mant茅 la seua l铆nia de programar concerts d’estils diferents per a enriquir l’oferta musical de “Sentim els parcs”.

“Sentim els parcs” visitar脿 per primera vegada el grup Roser el diumenge 14 de febrer amb mini tennis p谩del oferit per P谩del Raval Universitari; jocs i circuits organitzats per L鈥橢splai de l’Associaci贸 Josep Climent i el tango argent铆 de Petraski en la pla莽a Jaume Ribes.

sentim els parcs 03El parc Rafalafena tancar脿 el cicle de febrer el diumenge 21 amb Correl铆n, una carrera d’orientaci贸 pel parc organitzada pel Club d’Orientaci贸 Adcon de Castell贸; un macropaseo d’animals organitzat per l’Associaci贸 Protectora d’Animals Rajada Feli莽 i el concert d’Antics Astronautes, que posar脿 ritme funk-disc per a acomiadar la campanya “Sentim els parcs” fins al cap de Magdalena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.