fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació convida els xiquets i xiquetes de la província a participar en el concurs de postals nadalenques

La Diputació convida els xiquets i xiquetes de la província a participar en el concurs de postals nadalenques

Els treballs podran presentar-se fins al 10 de desembre per correu postal. El premi per a les persones guanyadores de cada categoria serà una ‘tablet’.

La Diputació de Castelló ha convidat, per onzé any consecutiu, a tots els col·legis de la província a que participen en el concurs infantil de postals nadalenques que, tradicionalment, prepara l’àrea de Benestar Social. Esta edició, com l’any anterior, continua convidant l’alumnat a pregonar i felicitar el Nadal amb missatges de solidaritat i esperança, amb l’objectiu de fomentar la solidaritat entre els més joves, baix l’eslògan ‘SOC INCLUSIV@’.

Este certamen permet a tots els i les alumnes de la província mostrar els seus millors sentiments d’alegria i il·lusió en unes dates caracteritzades per la unió i la solidaritat.

El concurs s’ha convocat per a tot l’alumnat de primària de la província i per a l’estudiantat -en tots els seus cicles- dels centres d’Educació Especial. S’han establit quatre categories, amb una ‘tablet’ com a premi per a cada categoria. La presentació dels treballs podrà realitzar-se fins a les 14 hores del divendres 10 de desembre per correu postal amb adreça a la plaça de les Aules, número 7, de la capital.

Tal com marquen les bases, el jurat tindrà en compte l’originalitat de la idea presentada, la tècnica emprada, la qualitat del treball i l’adaptació a la temàtica inclusiva que exigeix la convocatòria. 

La decisió del jurat es farà pública el dilluns 20 de desembre en un acte que tindrà lloc a les 11 hores en el Palau Provincial, al qual podran acudir els/les guanyadors/as acompanyats per un familiar. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.