fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La mesa psicosocial de viol猫ncia de g猫nere de Nules es reuneix per primera vegada

La mesa psicosocial de viol猫ncia de g猫nere de Nules es reuneix per primera vegada

El protocol nou aprovat el passat mes de maig preveu aquesta mesa com un dels principals mecanismes de coordinaci贸.

L鈥橝juntament de Nules ha albergat la primera reuni贸 de la Mesa Psicosocial de Viol猫ncia de G猫nere de Nules per a coordinar les actuacions a dur a terme davant de situacions d鈥檃questes caracter铆stiques.

Aix铆 doncs, entre les accions principals que s鈥檋an realitzat destaca el proc茅s d鈥檌ntegraci贸 de la Policia Local en el sistema VioGen i la presentaci贸 dels agents que hi formaran part, i la creaci贸 de la comissi贸 t猫cnica. A m茅s, en la jornada s鈥檋an tractat diferents aspectes del protocol d鈥檌ntervenci贸 en els casos de viol猫ncia de g猫nere que es presenten en la poblaci贸, i s鈥檋i ha destacat la import脿ncia de la coordinaci贸 i distribuci贸 de les compet猫ncies entre tots els agents implicats.

En aquesta reuni贸 de treball han estat presents els representants dels organismes que formen la Mesa Psicosocial de Viol猫ncia de G猫nere de Nules, com ara la Subdelegaci贸 del Govern, l鈥橭ficina de V铆ctimes del Delicte, el Centre Dona 24 hores, Gu脿rdia Civil, Policia Local i el departament de Serveis Socials de l鈥橝juntament de Nules.

Cal recordar que el passat mes de maig la Junta Local de Seguretat de Nules va aprovar el nou Protocol per a la Protecci贸 de V铆ctimes de Viol猫ncia de G猫nere, ja que l鈥檃nterior data de l鈥檃ny 2006 i no preveia les necessitats de la societat actual. Un dels punts que preveu el protocol nou 茅s la constituci贸 d鈥檃questa mesa com un dels principals mecanismes de coordinaci贸 i la participaci贸 de la Policia Local en l鈥檈xecuci贸 i seguiment de les mesures judicials per a la protecci贸 de v铆ctimes de viol猫ncia de g猫nere de la localitat; per tant, a hores d鈥檃ra hi ha una major col路laboraci贸 i coordinaci贸 entre la Gu脿rdia Civil i la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.