fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Piscina de la F脿brica Giner de Morella ja est脿 disponible per afrontar la calor de l’estiu

La Piscina de la F脿brica Giner de Morella ja est脿 disponible per afrontar la calor de l’estiu

Les instal路lacions esportives de la F脿brica Giner tamb茅 s’estan condicionant per a les vacances on s’incrementa el seu 煤s.

Morella est脿 preparada per a l’estiu i ha obert les dues piscines de gesti贸 municipal. D’esta manera, tant la Piscina Municipal com la de la F脿brica Giner obrin cada dia des de les 11.00 hores fins a les 20.00 hores perqu猫 tots i totes puguen gaudir d’este servei i combatre la calor de l’estiu.

El regidor de Governaci贸, Jorge Garc铆a, ha destacat que “la piscina 茅s un servei molt demandat durant l’estiu i cal tindre-ho tot a punt quan comence la temporada de calor a Morella”. Aix铆, l’edil ha comentat que “enguany hem obert un poc abans per tal d’allargar la temporada, encara que la primera setmana el temps no va acompanyar molt”. D’altra banda, Jorge ha comentat que “a m茅s del bany, les piscines de Morella compten amb servei de bar, el qual tamb茅 est脿 disponible al 100% esta setmana”. Finalment, el regidor ha explicat que “estem acabant de condicionar l’espai esportiu de la F脿brica Giner amb noves xarxes a les pistes de tenis perqu猫 els usuaris i usu脿ries puguen gaudir durant l’estiu, quan tenen un 煤s m茅s continuat”.

Les dues piscines de Morella generen ocupaci贸 per a l’estiu, ja que es tracta d’una infraestructura que necessita cobrir diferents serveis. Aix铆, les piscines necessiten la contractaci贸 de socorristes, aix铆 com d’altres persones que s’encarreguen del manteniment diari o del servei de bar, tant de la Piscina Municipal, com la de la F脿brica Giner.

Cal comentar que els preus de les entrades i abonaments de la Piscina Municipal i de la Piscina de la F脿brica Giner mantenen els preus de l’any passat. Aix铆, per als xiquets i xiquetes entre 4 i 14 anys l’entrada di脿ria costa 2,5 euros i el carnet per a tot l’estiu 25 euros. Per a edats compreses entre 15 i 17 anys i jubilats, l’entrada di脿ria 茅s de 3 euros i el carnet de 30. Finalment, per als majors d’edat, el preu de l’entrada 茅s de 3,5 euros i el carnet costa 35 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.