fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 agraeix el treball de 50 col路laboradors i patrocinadors de les festes del Grau

L’Ajuntament de Castell贸 agraeix el treball de 50 col路laboradors i patrocinadors de les festes del Grau

L’Ajuntament de Castell贸 ha celebrat avui un acte per agrair a prop de 50 col路laboradors i patrocinadors el seu treball a les Festes de Sant Pere del Grau. En l’acte, que ha estat presidit per l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, el tinent d’alcalde del Grau, Rafa Sim贸, i les reines de les festes del districte mar铆tim, tamb茅 han estat presents el vicealcalde, Enric Nomded茅u, diversos regidors del Govern Local i de la corporaci贸 municipal, i les reines de les festes de Castell贸.

Marco, que ha lliurat una l脿mina de l’artista Pere Ribera a cada homenatjat, ha agra茂t l’esfor莽 i la dedicaci贸 dels qui han col路laborat en l’organitzaci贸 de les festes ja que “moltes de les activitats programades no serien possibles sense la vostra col路laboraci贸. Heu demostrat el vostre amor pel Grau i heu treballat en benefici de tota la societat, de forma desinteressada. Sou un exemple per al Grau”.

L’alcaldessa tamb茅 ha explicat que “aquest treball solidari de moltes persones ha fet possibles unes festes m茅s grans i millors” i ha destacat que aquest any, l’Ajuntament ha volgut obrir les festes a la participaci贸 ciutadana, m茅s que mai amb una comissi贸 plural i representativa que ha recollit les propostes ve茂nals, amb innovaci贸 i amb m茅s fiscalitzaci贸 i control dels diners p煤blics i amb m茅s transpar猫ncia.

Finalment, la primera edil ha volgut realitzar un agra茂ment especial a les forces de seguretat per la seva contribuci贸 al fet que les festes hagin discorregut amb normalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.