fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 d贸na el seu suport als afectats per malalties mentals

L’Ajuntament de Castell贸 d贸na el seu suport als afectats per malalties mentals

L’alcaldessa de Castell贸 i el president de l’Associaci贸 de Familiars de malalts mentals signen per primera vegada un conveni.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i el president de l’Associaci贸 de Familiars per als Drets del Malalt Mental (AFDEM), Juan Martinavarro, han signat un conveni pel qual l’Ajuntament es compromet a finan莽ar diferents activitats destinades a les persones amb malalties mentals i als seus familiars.

L’ajuntament ha mostrat el seu inter猫s a col路laborar amb l’associaci贸 i s’ha comprom猫s a facilitar l’atenci贸 sociosanit脿ria de persones amb malalties mentals i la dels seus familiars. AFDEM ha creat un projecte per tal de realitzar diverses activitats tant per als malalts com per als seus familiars. El pressupost d’aquest projecte per a l’any 2016 ascendeix a 99.100 euros, dels quals, l’Ajuntament abonar脿 12.000 euros per tal de finan莽ar el seu desenvolupament.

El president d’AFDEM ha mostrat el seu agra茂ment a l’alcaldessa i al regidor de Benestar Social, Jos茅 Luis L贸pez, pel suport donat a l’entitat i ha explicat que els seus objectius s贸n promoure la sensibilitzaci贸 i la normalitzaci贸 social de la malaltia mental, exigir la creaci贸 de serveis alternatius a l’hospitalitzaci贸 i l’establiment de sistemes substitutoris a la fam铆lia, promoure el voluntariat i actuar amb altres col路lectius desfavorits per avan莽ar en el reconeixement dels drets en les persones amb malaltia mental.

Per la seva banda, l’alcaldessa ha explicat que aquesta 茅s la primera vegada que aquesta associaci贸 compta amb el suport de l’Ajuntament i ha destacat “el comprom铆s del Govern Municipal amb la ciutadania i, especialment, amb els col路lectius m茅s vulnerables”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.