fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Sagunt presenta la programació del 25 de Novembre

L’Ajuntament de Sagunt presenta la programació del 25 de Novembre

Les activitats estaran protagonitzades per la manifestació, xarrades, ponències, projeccions i exposicions, així com el Pacte Ciutadà i la quarta edició del Festival Subversives, entre altres.

L’Ajuntament de Sagunt va presentar ahir dijous la programació del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que enguany compta amb diferents activitats que se celebraran al llarg del mes i entre les quals destaca el Pacte Ciutadà, la quarta edició del Festival Subversives i la manifestació del 25 de Novembre, així com diferents xarrades, ponències, projeccions i exposicions.

La programació té com a objectiu posar en denúncia eixa violència que hui dia continuen patint les dones. Els actes pretenen fer una reflexió àmplia utilitzant diferents eines i vies per a poder transmetre el missatge de la igualtat i, per tant, de l’eliminació de la violència cap a les dones. 

Com cada any, la imatge de la campanya és el cartell guardonat, que en esta edició és el creat per Ángel Ventura i s’utilitzarà per a la cartelleria, tríptics i vinils dels autobusos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.