fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcaldessa de Bejís cerca una solució per als veïns d’Arteas de Arriba

L’Alcaldessa de Bejís cerca una solució per als veïns d’Arteas de Arriba

L’alcaldessa de Bejís es desplaça, a petició dels veïns de Arteas de Arriba, fins al municipi de Carrícola per a conèixer el seu sistema de fossa sèptica anaeròbica.

L’alcaldessa de Bejís, Mª José Madrid, s’ha desplaçat en les passades setmanes a Carrícola (València) per a conèixer de primera mà el sistema i funcionament de la fossa sèptica que funciona en aquest municipi. L’equip de govern va acudir allí a petició dels veïns d’Arteas de Arriba els qui han mostrat el seu interès en què aquest sistema sèptic s’instal·le en el llogaret. Allí han sigut rebuts per l’alcaldessa del municipi.

En particular, aquesta fossa sèptica de Carrícola té un sistema que destaca, entre altres aspectes, per no ser sorollós i generar un procés de fermentació anaeròbica natural per a la descomposicó i reducció de la matèria orgànica.

El municipi valencià és una referència en la utilització d’aquest tipus de pou sèptic en haver estat utilitzant-ho durant més de 10 anys. Des del consistori de Bejís s’han compromès a estudiar la proposta dels veïns d’Arteas de Arriba i valorar si aquesta pot arribar a ser l’opció més eficient i convenient per al llogaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.