fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora mant茅 el pagament fraccionat de l’IBI fins al 31 de mar莽

L’Alcora mant茅 el pagament fraccionat de l’IBI fins al 31 de mar莽

Mateo (PP) assenyala que la mesura fiscal que ja estava vigent en el passat mandat, “ha d’ajudar a pagar un tribut que enguany el tripartit ha sol路licitat incrementar”

Fins al pr貌xim 31 de mar莽 poden sol路licitar en el consistori l’abonament de l’Impost de B茅ns Immobles (IBI) en dues quotes “amb l’objectiu de facilitar el pagament de l’impost”. Tal com ha recordat el regidor del PP, Vicente Mateo, “qualsevol mesura fiscal que facilite el pagament dels impostos i s’ajuste a les demandes dels nostres ciutadans ha de ser atesa” segons el grup municipal popular.

Aquesta mesura que va sol路licitar V铆ctor Garc铆a, alcalde de l’Alcora, en 2015, “comporta que aquest 2016 l’impost s’haja incrementat”. Per tant, “accions com aquesta s贸n, ara m茅s que mai, necess脿ries. Sobretot tenint en compte que la despesa que enguany el tripartit va a imposar als economies dels ve茂ns de l’Alcora es va a veure incrementat”.

Des del Partit Popular han recordat que des de l’1 de gener i fins al 31 de mar莽, els contribuents poden acudir al consistori a sol路licitar aquest pagament especial de l’IBI. Per a poder accedir al sistema de pagament, la quota l铆quida de l’impost ha de ser superior a 200 euros, s’ha de domiciliar el pagament de l’IBI en una entitat banc脿ria, aix铆 com acreditar que existeix coincid猫ncia entre el titular del rebut o liquidaci贸 i el subjecte que realitza la sol路licitud, el formulari de la qual s’ha d’acompanyar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.