fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les restriccions s’amplien 15 dies més a la Comunitat Valencianes

Les restriccions s’amplien 15 dies més a la Comunitat Valencianes

Coneix quines seran les noves restriccions fins el 7 de juny.

Durant el dia d’ahir, es van comunicar quines serien les pròximes restriccions a la Comunitat Valenciana fins el 7 de juny.

Pel que fa al toc de queda, e spassa de les 12h de la nit a les 01.00h de la matinada i per tant també s’amplia el tancament de la restauració fins a les 0.30h de la nit. Els bars també comptaran amb un aforament del 50% en l’interior i les barres seguiran estan tancades i no es podrà fumar. Màxim 10 persones per taula.

Pel que fa a les zones comunes d’hotels, es manté l’aforament màxim del 50 al 75%.

Les competicions esportives podran comptar amb un aforament de 2000 persones o fins a 4000 si es segmenta en 4 segments diferenciats de 1000 persones cada un. No obstant això, les festes populars seguiran estant prohibides, ja siguin desfilades o espectacles itinerants.

En els llocs de culte l’aforament s’amplia fins al 75%.

L’aforamenten esdeveniments es manté al 75% però en interior s’amplia fins a un màxim de 1000 persones o fins a 3000 persones si es divideixen en blocs de 1000. No obstant això, hi haurà un aforament del 50% per cerimònies religioses i celebracions posteriors a aquestes.

Les reunions familiars podran ser de fins a 10 persones en espais públics i en espais privats també, sempre que no superi els dos nuclis de convivència.

Els casals fallers tindran un aforament del 75% i podran obrir de 10h a 13h i de 16h a 22h, i no podran ni consumir menjar ni beguda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.