fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Llanos (VOX) denunc铆a el segrest dels sobres de la seua propaganda electoral

Llanos (VOX) denunc铆a el segrest dels sobres de la seua propaganda electoral

Despr茅s del segrest dels sobres de propaganda electoral de Vox per part del President de la Societat Estatal de Correus i Tel猫grafs, sense cap resoluci贸 pr猫via de la Junta electoral Central, per貌 amb la conniv猫ncia d’aquesta 煤ltima, ratlla pr脿ctiques dignes de qualsevol dictadura.
Se li acusa d’usar la bandera d’Espanya, en la propaganda electoral, per貌 nom茅s en l’exterior del sobre i no en la propaganda electoral pr貌piament aquesta, per a LLanos Mass贸 a莽貌 significa: 鈥渦n atac directe a la formaci贸 que presideix a Castell贸 i, per extensi贸 una vulneraci贸 dels drets democr脿tics, ja que a altres partits se’ls permet fer 煤s de l’ensenya nacional, sense cap sanci贸 de cap tipus. Estem veient que, des del PP fins al PSOE, estan mostrant la bandera d’Espanya en infinitat d’actes. Fins i tot en les passades eleccions andaluses a Susana D铆az se li va consentir enviar sobres amb l’ensenya andalusa鈥.
Per a la dirigent de Vox: 鈥溍塻 vergonyant que la Junta Electoral no es regisca pel que diuen les normes, sin贸 per una interpretaci贸 intencionada que fa de les mateixes. 脡s clar quin en aquestes eleccions, presumptament democr脿tiques, no es mesura a tots els partits per la mateixa rasadora. Els quatre genets de l’Apocalipsi, PP, PSOE, Ciutadans i Podem,聽sostinguts, com molt b茅 ha dit el dirigent d’UPyD, Andr茅s Herzog, pels mitjans de comunicaci贸 de l’Ibex-35, manipulen descaradament aquestes eleccions鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.