fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’OACSE posa en marxa un programa de voluntariat per als cinc centres que gestiona

L’OACSE posa en marxa un programa de voluntariat per als cinc centres que gestiona

Dos persones volunt脿ries han comen莽at a col路laborar aquesta setmana en tasques de suport al Centre Geri脿tric i la Resid猫ncia Sant Francesc. L’objectiu 茅s participar en l’organitzaci贸 d’activitats d’oci i temps lliure, tallers i acompanyament en sortides i festivitats.

L’Organisme Aut貌nom de Centres Socials Especialitzats, amb la voluntat de promoure l’acci贸 volunt脿ria i de respondre a la demanda social de col路laborar amb el treball que es realitza en els cinc centres que en formen part, ha decidit posar en marxa un programa de voluntariat que servisca per a sistematitzar les diferents accions volunt脿ries com a garantia de la qualitat assistencial i al mateix temps que beneficie el m脿xim d’usuaris possible.

En el marc d’aquest programa, acaben de comen莽ar la seua col路laboraci贸 dos persones volunt脿ries que, d’una banda, realitzaran tasques de suport en el taller de cuina que es du a terme a la Resid猫ncia Sant Francesc, per a usuaris amb diversitat funcional, i d’altra banda, ajudaran en les sortides que realitze el mateix centre. Paral路lelament, tamb茅 participaran en els tallers d’estimulaci贸 cognitiva que s’organitzen al Centre Geri脿tric.

En funci贸 del nombre de voluntaris que es vagen incorporant, la col路laboraci贸 es podran anar ampliant a altres activitats (tallers de manualitats, de bingo, celebraci贸 d’aniversaris) i la resta de centres (al Centre de Dia Nou d’Octubre i Resid猫ncia i Centre de Dia El Collet), on podran participar en sortides i en tallers d’expressi贸 corporal, de musicoter脿pia, de contacontes o d’estimulaci贸 sensorial i cognitiva.

Les persones interessades a presentar-se com a volunt脿ries poden adre莽ar-se a la seu de l’OACSE i sol路licitar cita amb la treballadora social (c. de Sant Francesc, 94. Tel. 964 475 811).

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.