fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco anuncia un acord de col路laboraci贸 amb Morella per a potenciar la promoci贸 tur铆stica

Marco anuncia un acord de col路laboraci贸 amb Morella per a potenciar la promoci贸 tur铆stica

L’alcaldessa explica que es facilitar脿 l’intercanvi de visites tur铆stiques de les parelles que complisquen les seues noces d’or

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, i l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, han anunciat un acord de col路laboraci贸 en mat猫ria tur铆stica per a aprofitar el potencial d’ambdues localitats, complementar l’oferta i engegar un programa que facilite l’intercanvi de visites tur铆stiques de les parelles que compleixen les seues noces d’or. Marco i Ripoll茅s han mantingut una reuni贸 al costat de la regidora de Turisme de Castell贸, Patricia Puerta, i les regidores de Gent Gran de Castell贸, Mary Carmen Ribera, i de Morella, Mal煤 Blasco.

Marco ha destacat “la import脿ncia d’establir aliances que permeten aprofitar les potencialitats tur铆stiques”. En aquest sentit, ha explicat que el primer pas d’aquesta col路laboraci贸 es concretar脿 a facilitar l’intercanvi de visites tur铆stiques de les parelles que complisquen les seues noces d’or de manera que les parelles de Morella visitarien Castell贸 i viceversa. Des de Castell贸 se cercaran preus ajustats per a facilitar visites d’un dia a les persones que complisquen les noces d’or i “es prepararia un programa complet per a fer atractiva l’estada, amb visita als punts tur铆stics principals, degustaci贸 gastron貌mica, i fins i tot assist猫ncia a algun espectacle”, ha apuntat.

La primera edil ha recordat que Morella, capital dels Ports, ha sigut recentment guardonada amb el premi al Poble m茅s bonic d’Espanya. La intenci贸 de l’Ajuntament de Castell贸 茅s ampliar aquest tipus de col路laboracions amb altres municipis de la prov铆ncia interessats.

A m茅s, tots dos municipis tenen interessos en com煤 i poden complementar-se des del punt de vista tur铆stic, amb el que tamb茅 s’han comprom猫s a treballar conjuntament entre els dos patronats de turisme. “脡s un primer pas per a oferir paquets tur铆stics m茅s complets, amb una perfecta combinaci贸 costa-interior”, ha assenyalat.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Castell贸, “es podria aprofitar la infraestructura hotelera de la ciutat, les bones comunicacions, la gastronomia i les platges i combinar-ho amb visites a la ciutat emmurallada”, una proposta que cercar脿 el consens amb els empresaris tur铆stics de tots dos municipis. Marco ha defensat que “Castell贸 t茅 molt que ensenyar i s贸n moltes les activitats que totes les setmanes es desenvolupen, amb el que es tracta de posar en valor totes aquestes potencialitats per a atraure cada vegada m茅s visitants”.

Aix铆, al marge de les activitats setmanals que celebra cada cap de setmana, l’Ajuntament de Castell贸 impulsa importants esdeveniments en diferents 脿mbits, esports, cultura, oci, gastronomia i “per a莽貌 茅s important realitzar una bona difusi贸 per a atraure a ve茂ns de tota la prov铆ncia perqu猫 puguen beneficiar-se i gaudir d’ells”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.