fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marco anuncia un acord de col·laboració amb Morella per a potenciar la promoció turística

Marco anuncia un acord de col·laboració amb Morella per a potenciar la promoció turística

L’alcaldessa explica que es facilitarà l’intercanvi de visites turístiques de les parelles que complisquen les seues noces d’or

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, han anunciat un acord de col·laboració en matèria turística per a aprofitar el potencial d’ambdues localitats, complementar l’oferta i engegar un programa que facilite l’intercanvi de visites turístiques de les parelles que compleixen les seues noces d’or. Marco i Ripollés han mantingut una reunió al costat de la regidora de Turisme de Castelló, Patricia Puerta, i les regidores de Gent Gran de Castelló, Mary Carmen Ribera, i de Morella, Malú Blasco.

Marco ha destacat “la importància d’establir aliances que permeten aprofitar les potencialitats turístiques”. En aquest sentit, ha explicat que el primer pas d’aquesta col·laboració es concretarà a facilitar l’intercanvi de visites turístiques de les parelles que complisquen les seues noces d’or de manera que les parelles de Morella visitarien Castelló i viceversa. Des de Castelló se cercaran preus ajustats per a facilitar visites d’un dia a les persones que complisquen les noces d’or i “es prepararia un programa complet per a fer atractiva l’estada, amb visita als punts turístics principals, degustació gastronòmica, i fins i tot assistència a algun espectacle”, ha apuntat.

La primera edil ha recordat que Morella, capital dels Ports, ha sigut recentment guardonada amb el premi al Poble més bonic d’Espanya. La intenció de l’Ajuntament de Castelló és ampliar aquest tipus de col·laboracions amb altres municipis de la província interessats.

A més, tots dos municipis tenen interessos en comú i poden complementar-se des del punt de vista turístic, amb el que també s’han compromès a treballar conjuntament entre els dos patronats de turisme. “És un primer pas per a oferir paquets turístics més complets, amb una perfecta combinació costa-interior”, ha assenyalat.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Castelló, “es podria aprofitar la infraestructura hotelera de la ciutat, les bones comunicacions, la gastronomia i les platges i combinar-ho amb visites a la ciutat emmurallada”, una proposta que cercarà el consens amb els empresaris turístics de tots dos municipis. Marco ha defensat que “Castelló té molt que ensenyar i són moltes les activitats que totes les setmanes es desenvolupen, amb el que es tracta de posar en valor totes aquestes potencialitats per a atraure cada vegada més visitants”.

Així, al marge de les activitats setmanals que celebra cada cap de setmana, l’Ajuntament de Castelló impulsa importants esdeveniments en diferents àmbits, esports, cultura, oci, gastronomia i “per açò és important realitzar una bona difusió per a atraure a veïns de tota la província perquè puguen beneficiar-se i gaudir d’ells”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.