fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco debatr脿 sobre la gesti贸 econ貌mica municipal en les grans ciutats amb els alcaldes de Val猫ncia, Alacant i聽Elx

Marco debatr脿 sobre la gesti贸 econ貌mica municipal en les grans ciutats amb els alcaldes de Val猫ncia, Alacant i聽Elx

L’alcaldessa de Castell贸 parlar脿 sobre la gesti贸 econ貌mica en temps de crisi i com es pot facilitar el pagament de tributs.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, participar脿 dimarts que ve 26 de gener, a les 19 hores, en el debat organitzat per la Reial Societat Econ貌mica d’Amics del Pa铆s de Val猫ncia (RSEAP) sobre la “Gesti贸 Econ貌mica Municipal en les Grans Ciutats”. La cita ser脿 en el sal贸 d’actes del Conservatori Professional de M煤sica de Val猫ncia, Edifici Hist貌ric de la pla莽a de Sant Esteve 3, i al costat de l’alcaldessa participaran l’alcalde de Val猫ncia, Joan Rib贸; l’alcalde d’Alacant, Gabriel Ech谩varri, i l’alcalde d’Elx, Carlos Gonz谩lez.

Aquesta taula redona servir脿 per a posar en com煤 les pol铆tiques econ貌miques dels alcaldes de les quatre ciutats m茅s poblades de la Comunitat Valenciana, responsables de la gesti贸 directa de l’Administraci贸 P煤blica m茅s propera per a m茅s d’un mili贸 i mitj脿 de ciutadans, encara que l’脿rea urbana d’influ猫ncia 茅s molt major. Despr茅s de set anys de dura crisi, les 煤ltimes eleccions han propiciat que agrupacions de diversos interessos pol铆tics assumisquen la responsabilitat de la gesti贸 municipal d’aquests importants centres de poder local ja que la ciutadania ha apostat per una major participaci贸 en les responsabilitats de govern.

La taula redona comen莽ar脿 amb una presentaci贸 per part del director de la RSEAP, Vicente Cebolla, i a continuaci贸 intervindr脿 cada ponent amb un temps de 15 minuts, Joan Rib贸 abordar脿 la 芦Gesti贸 econ貌mica del medi ambient禄, Amparo Marco analitzar脿 la 芦Gesti贸 econ貌mica en temps de crisi, facilitar el pagament de tributs, les pautes que poden ajudar a les fam铆lies perqu猫 l’Ajuntament siga un aliat, no una c脿rrega禄; Gabriel Echavarri parlar脿 sobre la 芦Gesti贸 econ貌mica de l’impuls industrial de les ciutats禄 i Carlos Gonz谩lez tractar脿 la 芦Gesti贸 econ貌mica per a la contribuci贸 al desenvolupament sostenible des del municipal禄. A continuaci贸 hi haur脿 un debat, amb preguntes del p煤blic assistent format fonamentalment pels socis i s貌cies de la Reial Societat Econ貌mica d’Amics del Pa铆s de Val猫ncia i personalitats convidades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.