fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner (PP) def茅n el vot 煤til

Moliner (PP) def茅n el vot 煤til

El l铆der provincial del PP afirma que enfront de la certesa del projecte del PP es postula la incertesa d’una amalgama de forces 鈥渋ncapaces de dir qu猫 van a fer amb els vots dels seus electors el dia 21鈥

鈥淓nfront de la certesa que solament garanteix el vot al Partit Popular s’erigeix la incertesa d’una amalgama de partits pol铆tics que en aquesta campanya han sigut incapaces de respondre una pregunta senzilla: quina ser脿 la destinaci贸 dels vots que reben el dia 20鈥. Javier Moliner, president provincial del Partit Popular de Castell贸, ha reivindicat el vot 煤til 鈥減er a un projecte s貌lid, el nostre, el que defensa als ve茂ns de Castell贸, l’煤nic que dedicar脿 tots els suports rebuts en les urnes a seguir apostant per la creaci贸 d’ocupaci贸, per fer cr茅ixer Espanya i per evitar que aquesta naci贸 es trenque, com uns altres volen鈥.

El l铆der provincial del PP ha reivindicat que 鈥渄urant els quinze dies de campanya, els electors han pogut constatar que l’煤nic projecte s貌lid, cert i de futur 茅s el del Partit Popular鈥. Un programa que 鈥渄efensa la il路lusi贸 pel desenvolupament i la recuperaci贸, per les persones. El que va rescatar amb l’esfor莽 de tots aquest pa铆s arru茂nat per l’esquerra, que ara es presenta amb un programa incert, ja que cap de les opcions que aspiren a governar ha declarat p煤blicament per a qu猫 utilitzar脿 el vot que reben aquest pr貌xim diumenge鈥.

Moliner ha reivindicat el desenvolupament i creixement aconseguit 鈥減er a seguir caminant per aquesta senda de recuperaci贸 que ens ha costat a tots grans sacrificis que no volem que tornen a convertir-se en desesperaci贸 de mans de l’esquerra鈥.

Per a莽貌, 鈥渆nfront de la incertesa, enfront dels clarobscurs de l’esquerra, els grisos que no declaren la seua voluntat, el PP demostra amb llum i taqu铆grafs que el nostre comprom铆s 茅s el de les persones, el de la recuperaci贸, el que pot afirmar amb certesa que l’objectiu per al qual utilitzar脿 el vot rebut el dia 21 ser脿 el de l’ocupaci贸, el del creixement, el de la unitat d’Espanya鈥.

Finalment, Moliner ha reivindicat 鈥渆l vot responsable i 煤til dels 135 municipis de la nostra prov铆ncia, els que hi ha els qui volen tancar, per a seguir caminant per aquesta senda de les oportunitats que ha posat fi a la desesperan莽a i les ll脿grimes que van causar les pol铆tiques desnortades del PSOE鈥.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.