fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner (PP): 鈥淰otar al PP 茅s l’煤nica opci贸 v脿lida des de la ra贸, la reflexi贸 i l’emoci贸鈥

Moliner (PP): 鈥淰otar al PP 茅s l’煤nica opci贸 v脿lida des de la ra贸, la reflexi贸 i l’emoci贸鈥

El PPCS ha celebrat un menjar amb la pres猫ncia del sotssecretari del PP, Javier Maroto, per a defensar les pol铆tiques socials i d’ocupaci贸 del partit

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: 鈥淭ot el que entronca amb la sensibilitat social t茅 una bandera en les pol铆tiques del Partit Popular[/pullquote]

El president del PP de Castell贸, Javier Moliner, va presidir el dissabte聽un acte amb tots els interventors de Castell贸 que ha comptat amb la pres猫ncia del sotssecretari del PP, Javier Maroto, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Moliner ha explicat que 鈥渆l PP 茅s l’煤nica opci贸 coherent perqu猫 Castell贸 i Espanya seguisquen avan莽ant鈥. El l铆der provincial ha al路ludit al fet que 鈥渟om l’煤nic partit que defensa les tradicions, la llibertat, nom茅s el PP defensa sense cap complex tot el que ens defineix鈥. Moliner ha assenyalat que 鈥渢ot el que entronca amb les emocions i la sensibilitat social tenen una bandera i una salvaguarda en les pol铆tiques del Partit Popular鈥.

Segons el parer del president, 鈥渁ltres partits s贸n els del riure鈥 mentre que el PP 鈥溍﹕ el partit del somriure, la que genera la felicitat i el benestar de la gent鈥. Moliner, a m茅s ha assenyalat que cal votar al PP 鈥渢ant des de la ra贸, des de la intel路lig猫ncia i la reflexi贸 com des de l’emoci贸: oferim solv猫ncia i resoluci贸 de problemes鈥.

El sotssecretari del PP, Javier Maroto, ha assenyalat que 鈥渄es del PP anem a seguir treballant dur per un projecte de rigor en mat猫ria econ貌mica, de rigor i d’ocupaci贸 enfront de les ocurr猫ncies dels altres partits鈥.

Maroto ha traslladat la seua solidaritat a les fam铆lies de les persones mortes en l’atemptat d’ahir a Kabul i ha assenyalat que 鈥渓a unitat 茅s el que ens fa fort鈥 enfront dels problemes globals.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha explicat que 鈥渆nfront de les ocurr猫ncies dels tripartits, quadripartits i pentapartits, l’煤nic partit que defensa els interessos dels ciutadans i les necessitats de la Comunitat 茅s el PP鈥

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.