fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa corona a Lucía Rodríguez com a reina de les festes de la Verge de la Paciència

Orpesa corona a Lucía Rodríguez com a reina de les festes de la Verge de la Paciència

Orpesa ha celebrat en la nit d’avui l’acte que comença a les festes de la Verge de la Paciència: la proclamació de la seua reina.

La jove Lucía Rodríguez serà durant tot un any la màxima representant festiva, prenent d’esta manera el relleu de la reina de l’any passat, Raquel Cabezas Alonso.

La coronació es va produir en un acte ple d’emoció celebrat en el recinte multiusos davant la presència de multitud de veïns, amb l’alcalde, Rafael Albert, al capdavant. El primer edil va participar de la cerimònia amb un discurs en el qual va convidar a tots els orpesins a involucrar-se en la multitud d’actes programats en festes, de les quals s’espera que gaudisquen també milers de visitants. La senadora Salomé Pradas (PP), el diputat provincial Iban Pauner (PP), la diputada autonòmica Merche Ventura (Ciutadans) i la diputada nacional Sandra Julià (Ciutadans) també van estar presents en l’esdeveniment.

Raquel Cabezas Alonso, acompanyada pel regidor de Festes, Dimas Albert, va ser la primera a pujar a l’escenari, on va esperar a la seua successora. Abans, van accedir al mateix les noves dames d’honor: Carla Manuel Corbacho, acompanyada per Daniel Campero Farkas; Omaima Meskine Escrida, acompanyada per Ismael Manuel Corbacho; i Anna Ahís Safont, acompanyada per Roberto Samaniego Moreno. Per fi, i enmig d’una gran ovació, Lucía Rodríguez, acompanyada per Carlos López Vera, va pujar a l’escenari fins a ocupar la situació privilegiada que correspon a la principal representant festiva. L’emoció va ser màxima en el moment del traspàs de la corona, tant per a la reina entrant com la sortint. Així mateix, les dames d’honor van rebre de l’alcalde les seues corresponents bandes.

A les ofrenes de les associacions locals, de l’Ajuntament, de la Diputació o de la Guàrdia Civil es van sumar els detalls oferits per les localitats convidades. Així, des de Castelló van participar la gaiata 1, Brancal de la Ciutat; la gaiata 9, La Espartera; la gaiata 12, del Grau; i també van homenatjar a la reina Albocàsser, Els Coves, Cabanes, Borriol, Torreblanca, Moncofa, Alcalà de Xivert, Sogorb, Nules, Benicàssim i Vila-real.

Leave a Reply

Your email address will not be published.