Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Remeis naturals per a acabar amb les paneroles

Remeis naturals per a acabar amb les paneroles

Les paneroles són insectes que habiten en la brossa, les canonades i les clavegueres. És important eliminar-les el més ràpid possible per a evitar que ponguen ous i es convertisquen en una plaga.

Verí amb àcid bòric

L’àcid bòric es pot aconseguir fàcilment en la farmàcia i és molt efectiu.

Per a fer aquest remei, has de barrejar l’àcid amb llet condensada i molles de pa. Una vegada fet açò s’han de realitzar xicotetes boletes, utilitzant guants i en un lloc airejat.

Aquestes boles s’hi han de col·locar en diferents llocs de la casa. S’ha de tenir en compte que aquesta tècnica no es pot dur a terme si es tenen mascotes.

Amoníac

L’amoníac és un aliat perfecte per a acabar amb les paneroles.

Per a eliminar aquests insectes s’ha d’afegir una mica d’amoníac a l’aigua amb la qual es neteja el sòl. També és aconsellable tirar aqueixa mateixa aigua per la canonada per a matar a les paneroles que s’hagen instal·lat en les canonades.

Fulles de llorer

Una manera efectiva d’acabar amb les paneroles és amb les fulles de llorer, ja que aquests insectes no toleren l’olor que desprén aquesta planta. Col·locant fulles completes sobre un paper en llocs que freqüenten les paneroles, aquestes abandonaran l’espai.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.