fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt llança la campanya de comerç local ‘En Nadal fem xarxa’

Sagunt llança la campanya de comerç local ‘En Nadal fem xarxa’

L’Ajuntament, entitats i associacions han creat una targeta regal, amb un import de 25 euros, que les empreses podran adquirir i regalar-les als seus empleats este nadal com a regal.

El departament de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Sagunt, la Federació de Comerciants de Sagunt (FACOSA) i altres associacions de comerç, el sector d’hostaleria i mercats municipals han presentat este matí la campanya ‘Per Nadal creem xarxa’. Les entitats han treballat conjuntament per a crear una targeta regal perquè les empreses de la ciutat puguen oferir-la als seus empleats este nadal com a obsequi.

El regal consta d’una targeta descompte, per valor de 25 euros, i d’un fullet amb la relació d’establiments comercials on es pot canviar la targeta. Esta es pot utilitzar en qualsevol dels comerços, hostaleria i llocs dels mercats del municipi que s’adherisca a la campanya. Es podrà fer ús d’ella fins al 31 de gener de 2022.

El període de compra de les targetes per part de les empreses estarà obert fins al 26 de novembre de 2021. A partir del 10 de desembre, comença el termini per a poder utilitzar-les i es podran canviar fins al 31 de gener de 2022. El 28 de febrer de 2022 es comptabilitzaran totes les targetes i si existeix sobrant de diners, serà donat al Centre Solidari d’Aliments de Sagunt.

Les empreses i entitats interessades a adquirir aquestes targetes, hauran de posar-se en contacte amb la Federació d’Associacions de Comerç de Camp de Morvedre (FACOSA), emplenar la fulla de comanda i enviar-la per correu electrònic a federacionfacosa@yahoo.com. 

Per a més informació, fer clic al web https://bit.ly/3w5V3KB. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.