fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt signa un conveni per a impulsar la promoci贸 tur铆stica del seu producte cultural

Sagunt signa un conveni per a impulsar la promoci贸 tur铆stica del seu producte cultural

La Generalitat aporta, a trav茅s de Turisme Comunitat Valenciana, 100.000 euros que contribueixen a sufragar els costos de projectes d’arts esc猫niques i campanyes de promoci贸.

Ahir dimecres, l’Ajuntament de Sagunt i Turisme Comunitat Valenciana van signar un conveni per a la realitzaci贸 del Pla de Promoci贸 Tur铆stica del Producte Cultural del Municipi a trav茅s de les Arts Esc猫niques.

En virtut d’este acord, Turisme Comunitat Valenciana aporta una dotaci贸 total de 100.000 euros que contribueixen a sufragar els costos de diversos projectes i campanyes tur铆stiques com els festivals Al Crepuscle, Percumon, Sagunt a Escena, Escenatours, EscenaRomano i Escena Sefardita, als quals es destinar脿 un import de 28.600 euros en conjunt.

El projecte de muse茂tzaci贸 sefardita, que rebr脿 5.100 euros; audiovisuals i dissenys promocionals, dotats amb 13.000 euros; material promocional d’un altre tipus, amb 19.500 euros; i campanyes publicit脿ries en mitjans de comunicaci贸 en l铆nia i offline, per a les quals s’empraran 32.500 euros. Aix铆 mateix, s’han previst 1.300 euros per a dur a terme una auditoria del contracte.

La subscripci贸 d’este nou conveni servir脿 per a fomentar i desenvolupar les pol铆tiques tur铆stiques del municipi i el seu entorn, aix铆 com el vessant cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.