fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt signa un conveni per a impulsar la promoció turística del seu producte cultural

Sagunt signa un conveni per a impulsar la promoció turística del seu producte cultural

La Generalitat aporta, a través de Turisme Comunitat Valenciana, 100.000 euros que contribueixen a sufragar els costos de projectes d’arts escèniques i campanyes de promoció.

Ahir dimecres, l’Ajuntament de Sagunt i Turisme Comunitat Valenciana van signar un conveni per a la realització del Pla de Promoció Turística del Producte Cultural del Municipi a través de les Arts Escèniques.

En virtut d’este acord, Turisme Comunitat Valenciana aporta una dotació total de 100.000 euros que contribueixen a sufragar els costos de diversos projectes i campanyes turístiques com els festivals Al Crepuscle, Percumon, Sagunt a Escena, Escenatours, EscenaRomano i Escena Sefardita, als quals es destinarà un import de 28.600 euros en conjunt.

El projecte de museïtzació sefardita, que rebrà 5.100 euros; audiovisuals i dissenys promocionals, dotats amb 13.000 euros; material promocional d’un altre tipus, amb 19.500 euros; i campanyes publicitàries en mitjans de comunicació en línia i offline, per a les quals s’empraran 32.500 euros. Així mateix, s’han previst 1.300 euros per a dur a terme una auditoria del contracte.

La subscripció d’este nou conveni servirà per a fomentar i desenvolupar les polítiques turístiques del municipi i el seu entorn, així com el vessant cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.