fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sales (PP) arreplega la petició dels veïns de San Agustín i San Marcos “de culminar les obres de clavegueram”

Sales (PP) arreplega la petició dels veïns de San Agustín i San Marcos “de culminar les obres de clavegueram”

Els regidors del Grup Popular prossegueixen amb la campanya #rutaciudadana fent-se ressò de les demandes veïnals

El regidor del Grup Municipal Popular, Vicent Sales, ha mantingut una trobada amb els responsables de l’Associació de Veïns dels Grups Sant Agustín i Sant Marcs en el qual han abordat la necessitat de “culminar les obres de clavegueram del barri que ja hem dut a terme enguany en els carrers Jaén i Còrdova”.
Aquesta trobada s’emmarca en la campanya #rutaciudadana que els edils del Partit Popular estan duent a terme per a prémer les inquietuds i arreplegar les demandes de les diferents Associacions de Veïns que formen part del Consell de Participació Ciutadana.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]“Els veïns demanen que el bipartit mantinga el ritme de reformes escomeses en el barri i que s’habilite una solució a la problemàtica del barranc del Sol”[/pullquote]
Al costat de la necessitat de culminar les obres de clavegueram “als veïns de Sant Agustín i Sant Marcos els preocupa la problemàtica del barranc del Sol i per açò demanen al bipartit que habilite una solució momentània a l’espera que es puguen escometre les obres de canalització”.
Durant la reunió, els veïns de Sant Agustín i Sant Marcos també “han fet al·lusió a les importants obres de reforma realitzades en la zona en els últims anys com la construcció del Centre polifuncional, el centre cívic Cirilo Amorós o el camp de futbol”. En aquest sentit, els responsables veïnals han traslladat a Sals “la importància de mantenir aquest ritme inversor en el barri que ha possibilitat la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de la zona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.