fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Tribunal Suprem ordena el repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox

El Tribunal Suprem ordena el repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox

El Tribunal Suprem ha ordenat a correus que distribu茂sca “amb la major urg猫ncia” la propaganda electoral de Vox que contenia els colors de la bandera d’Espanya. L’Alt Tribunal revoca aix铆 la decisi贸 de la Junta Electoral Central, del passat dia 9 va ordenar a Correus no distribuir aqueixos sobres en considerar que vulneraven la normativa electoral i la que que regula l’煤s de la bandera d’Espanya.

El Tribunal Suprem ha anul路lat la resoluci贸 de Junta Electoral Central i de Correus, i ordena l’immediat repartiment dels sobres amb propaganda electoral de Vox, amb la m脿xima urg猫ncia.
Per a a莽貌, ha em猫s un acte en el qual anul路la la resoluci贸 contra l’enviament dels sobres que aquesta formaci贸 pol铆tica havia enviat i en els quals figurava, exclusivament en el sobre, la bandera d’Espanya, ordenant, de manera urgent la distribuci贸 immediata d’aquesta propaganda que havia sigut segrestada per decisi贸 unilateral del President de Correus i del President de la Junta Electoral Central.
En aquest acte, el magistrat ha declarat que: 鈥淓l segrest dels sobres, 茅s contrari al Dret i la Just铆cia, vulnerant els drets fonamentals de Vox, els seus afiliats i els seus votants鈥. Per tot a莽貌, ha ordenat una mesura cautelar d’immediata execuci贸 distribuint la citada propaganda que 茅s perfectament legal i d’acord amb les normes electorals vigents.

Des de Vox, confien que el seu propagant puga arribar a temps en tota Espanya: 鈥淣o sabem si podr脿 distribuir-se de manera completa, per貌 ho anem a intentar. Hem tingut infinitat d’ofertes de simpatitzants que s’estan brindant per a ajudar-nos en el repartiment. S贸n gent, i a Castell贸 ens est脿 succeint, que s’han indignat davant aquest fet, in猫dit en la hist貌ria del nostre pa铆s.

Plans Mass贸, va afegir: 鈥淓l que ens ha sorpr猫s negativament 茅s que cap altra formaci贸 pol铆tica de totes les que es presenten a aquestes eleccions, hagen sigut capaces, si m茅s no, de solidaritzar-se amb nosaltres ni de criticar l’atropellament que hem sigut objecte. Si a莽貌 li haguera ocorregut a qualsevol dels partits que es presenten, sobretot si haguera sigut qualsevol dels Quatre MassMedia, la not铆cia haguera sigut portada de noticiaris televisius i estel de les tert煤lies dominants鈥

Leave a Reply

Your email address will not be published.