fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real commemora el Dia dels Drets de la Infància amb teatre de carrer, activitats lúdiques i un concert de Canta Juegos

Vila-real commemora el Dia dels Drets de la Infància amb teatre de carrer, activitats lúdiques i un concert de Canta Juegos

La celebració arrancarà el divendres 19 de novembre amb un acte per a penjar la pancarta del Dia dels Drets de la Infància al balcó de l’Ajuntament.

Vila-real commemorarà el Dia dels Drets de la Infància amb un programa d’activitats dirigit als més xicotets que ha sigut dissenyat a partir de les propostes llançades pel Consell de Xiquets i Xiquetes. Esta és una jornada dedicada a reivindicar i defensar els drets de la infància a tot el món.

La celebració arrancarà el divendres 19 de novembre, a les 17.30 hores, amb un acte oficial per a penjar la pancarta del Dia dels Drets de la Infància al balcó de l’Ajuntament per part dels membres del Consell de Xiquets i Xiquetes. En aqueix mateix acte es donarà lectura al manifest per a recordar i reivindicar els drets de la infància. Seguidament, l’animació es traslladarà als carrers per als vianants del centre de la ciutat, amb un espectacle de teatre de carrer a càrrec de la companyia local La Fam.

 Les activitats continuaran el dissabte 20 de novembre amb una gimcana al jardí de Jaume I, ambientada en la fundació de Vila-real, que començarà a les 12.00 hores. A les 17.00 hores, la plaça de la Mayorazga acollirà el tancament de les activitats amb un concert de Canta Juegos del Grupo Scena.

D’altra banda, entre les activitats programades per a este curs del Consell de Xiquets i Xiquetes, este dissabte els integrants d’aquest òrgan participatiu han pogut gaudir d’una excursió a la Serra d’Irta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.