fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real commemora el Dia dels Drets de la Inf脿ncia amb teatre de carrer, activitats l煤diques i un concert de Canta Juegos

Vila-real commemora el Dia dels Drets de la Inf脿ncia amb teatre de carrer, activitats l煤diques i un concert de Canta Juegos

La celebraci贸 arrancar脿 el divendres 19 de novembre amb un acte per a penjar la pancarta del Dia dels Drets de la Inf脿ncia al balc贸 de l’Ajuntament.

Vila-real commemorar脿 el Dia dels Drets de la Inf脿ncia amb un programa d’activitats dirigit als m茅s xicotets que ha sigut dissenyat a partir de les propostes llan莽ades pel Consell de Xiquets i Xiquetes. Esta 茅s una jornada dedicada a reivindicar i defensar els drets de la inf脿ncia a tot el m贸n.

La celebraci贸 arrancar脿 el divendres 19 de novembre, a les 17.30 hores, amb un acte oficial per a penjar la pancarta del Dia dels Drets de la Inf脿ncia al balc贸 de l’Ajuntament per part dels membres del Consell de Xiquets i Xiquetes. En aqueix mateix acte es donar脿 lectura al manifest per a recordar i reivindicar els drets de la inf脿ncia. Seguidament, l’animaci贸 es traslladar脿 als carrers per als vianants del centre de la ciutat, amb un espectacle de teatre de carrer a c脿rrec de la companyia local La Fam.

 Les activitats continuaran el dissabte 20 de novembre amb una gimcana al jard铆 de Jaume I, ambientada en la fundaci贸 de Vila-real, que comen莽ar脿 a les 12.00 hores. A les 17.00 hores, la pla莽a de la Mayorazga acollir脿 el tancament de les activitats amb un concert de Canta Juegos del Grupo Scena.

D’altra banda, entre les activitats programades per a este curs del Consell de Xiquets i Xiquetes, este dissabte els integrants d’aquest 貌rgan participatiu han pogut gaudir d’una excursi贸 a la Serra d’Irta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.